- 600
- 269
- 63
İsterseniz 100 200 Defa başvurun başaralı diyor eklemiyor
Bonus talebinde bulundum bana da eklenmedi canlı desteğe bağlandım çok sıra var baya bekledim canlı destek eklediBonus talepte onaylandi gozukuyor ama oyunlarda cikmiyor
Ama yazdığına bakarmisin kral insanı sinir etmekten başka bisey değil bu insan gibi bosey paylaştım faydalansinlar diye tesekkur edeceğine dumbuk yaziyor gelde sövme ..Tartışmayın ban yersiniz
Konuş o zaman sen alıp oynadın mıAğzını topla lan top dumbuk koysun sana insan gibi yaz yazacaksan alamıyorsan git kumda oyna
Konuş o zaman sen alıp oynadın mı
AferinEklendi bak .. bonus talebi verdim bana da gelmedi ama canlı destekten eklettim
Bana konu açılmadan SMS gelmişti girip baktığımda 50 TL yatırım şartı yazıyorduBonus kurallarından yatırım şartı yoktur yaziyor kralim bi arkadaş daha paylaşmış bakabolirsib
Canli destege baglimi bekledin yoksa mailine mi mesaj attilarBonus talebinde bulundum bana da eklenmedi canlı desteğe bağlandım çok sıra var baya bekledim canlı destek ekledi
Bu çerez işi hikâye , her canlı destegin can simidi çerez sil muhabbeticanlı destek bi süre sonra bağlanıyor..çerezleri falan temizleyip deneyin dedi ama netice yine aynı.
Çorumlu mudur'lar nedir😂😂Bu çerez işi hikâye , her canlı destegin can simidi çerez sil muhabbeti