- 1,638
- 958
- 113
Yok bende deniyorum işleminiz şuan gerçekleştirilemiyor diyor.3000 onay mesaji geldi ama yok.bankaya gittim mobil uygulamayı attifleştirdim ama olmuyorÜstteki krediyi seçerek istenilen bilgileri sırasıyla doldurarak devam edeceksin. İstediğin miktarı onaylamayacak olursa sana onayladığı miktarı soracak ve sen onaylarsan hesabına o miktar geçecek. Ama biraz form doldurman gerekecek
vakıfbanktan mesaj geldi krediniz olumlu sonuçlnmıştır link vardı linke tıklayıp müşteri oluyorsunuz mobil bankacılık şifresi ve hesap bilgileriniz mesajla geliyor ordan mobil bankacılığı indirip kurup bilgileri girip krediyi direk şubeye gitmeden alıyorsunuz. mesajıı bekleyin vakıfbanktan başvuranlar.
6 ay ödmesiz olunca 30 ay ödemiyormuyuz . ziraat ta öyle bir tablo var yani 11200 geri ödmesi oluyor
Bu kanaldan müşteri olamazsınız , en yakın şubemize gidiniz
Ayniisi bende oldu bekliyoz sistemsel hata varmış bekleyin onaylancak dedi müşteri hizmetleri bekliyom dünden beriVakifdan aranıp olumlu deyip kredi kullanan oldumu?
Olumlu olursam mj geliyor 10000 tl bas vurdum 3000 tl veriyorlarYa arkadaşlar Vakıfbank'tan aranıp olumlu krediniz denilen var mı mesaj gelmeden böyle bişey geldi bana mobilden çekmeye çalıştım hala degerlendrimede yaziyo muhatap bulamadım ne müşteri hizmetlerinden ne şubeden bilen bilgi versin Alllah için sinir etti beni bunlar
Beni telefonda arayıp olumlu dediler ama mobilden çekmek istiyom basvurnuz hala değerlendirmede diyoOlumlu olursam mj geliyor 10000 tl bas vurdum 3000 tl veriyorlar
banada aynısı olduBu gerizakali vakifbanktan başvuru yaptığıma pişman oldum be arıyorlar onaylandı diyorlar lac tl onaylandi bilmiyirum mobile giriyorum orda basvurunuz olumlu olmasi durumunda geri dönülecektir diyor resmen gerizakali bir banka millet atm lerden çekiyor biz uğraşıp duruyoruz telefonla aranıp ta kredisini çekebilen varmi
aynisi babama oldu bugun 444 0 724 arayip kredi onaylandi dediler subeye gitti aramaayla olmaz sms gelcek demislerBu gerizakali vakifbanktan başvuru yaptığıma pişman oldum be arıyorlar onaylandı diyorlar lac tl onaylandi bilmiyirum mobile giriyorum orda basvurunuz olumlu olmasi durumunda geri dönülecektir diyor resmen gerizakali bir banka millet atm lerden çekiyor biz uğraşıp duruyoruz telefonla aranıp ta kredisini çekebilen varmi
sms gelecekse ne dıye arıyor serefsızler lanet olsun zaten vakıfbanka o kadar beklettıler bankaya gıttık hesap actırdık ınternette ugrasıyoruz vereceklerı paranın ben aq o serefsızlerınaynisi babama oldu bugun 444 0 724 arayip kredi onaylandi dediler subeye gitti aramaayla olmaz sms gelcek demisler