Ayın 1 başvurduk Pazar günü arandik olumlu diye sms falan bir bok gelmediArkadaşlar ortalama 10 gün oldu başvuralı Vakıfbank'tan olumlu mesaj geldi 3bin TL kullanabilirsiniz diye. Bankamıza gelip İnternet bankacılığını aktif etmeniz gerekmektedir diyor. Sicilim berbattı. 5 defa avukatlık oldum. 3 banka 2 özel firma. Kredi kartı falan hiç birşey alamıyordum.
Aramaları yeterli olmuyor mu. Müşteri misin. Bankaya gittin mi1
Ayın 1 başvurduk Pazar günü arandik olumlu diye sms falan bir bok gelmedi
Bankaya gitmedim müşterisinin ama internet bankacılığı için TLF guncelemem gerekiyor bankaya nasıl girilcek anlamadım fena yoğunluk var şubenin önündeAramaları yeterli olmuyor mu. Müşteri misin. Bankaya gittin mi
Allah kolaylık versin hallolur inşallah. Ben bugün gideceğim. Bilgi veririm yineBankaya gitmedim müşterisinin ama internet bankacılığı için TLF guncelemem gerekiyor bankaya nasıl girilcek anlamadım fena yoğunluk var şubenin önünde
Bende arandım sms falan gelmedi bankaya gittim.sifre falan.aldim giriyorum mobil bankacılığa bir bok yok sms gelmesi lazımmış sadece aranarak krediyi çeken görmedim benide pazar akşamı aradılar ama sms falan yokBankaya gitmedim müşterisinin ama internet bankacılığı için TLF guncelemem gerekiyor bankaya nasıl girilcek anlamadım fena yoğunluk var şubenin önünde
Ayni sıkıntı bende de var beni de aradılar pazar günü olumlu diye müşteri hizmetleri ile görüştüm kaç defa sistemde hata var duzeltilmye calisiliyo o yüzden beklemeniz lazım düzelince cekceksiniz diyo 2 gündür sistem düzelmedi virüs bitene kadar herhalde butmicek bu sistemin düzelmesiBende arandım sms falan gelmedi bankaya gittim.sifre falan.aldim giriyorum mobil bankacılığa bir bok yok sms gelmesi lazımmış sadece aranarak krediyi çeken görmedim benide pazar akşamı aradılar ama sms falan yok
Şansımıza bizi Vakıfbank aradi olumlu dedi mesaj gelmedi hesabım var mesaj gelmedi diye cekemiyoz parayı sistemleri bozulmuş arananlarin parası daha verilmiyo sansa bakBankada hesabı olmayanlar kesin olarak bankaya gidecekEkli dosyayı görüntüle 63459
Malesef kardeş hesabın yoksa sms beklemekten başka çaren yokVakıfbankın başvuru durumunu takip edebileceğimiz bi ekran varmı beyler? Değerlendirme yazısını gorebilcehiimiz??
Kardeş sana tavsiyem hemen git vakifbank şubesine hesap ac bekle yoksa çıksa bile parayı kullanamazsınVakıfbankın başvuru durumunu takip edebileceğimiz bi ekran varmı beyler? Değerlendirme yazısını gorebilcehiimiz??
Kardes kac gun gecti basvurudan msj geldi sanaArkadaşlar bugün gittim olumlu gelen mesajı gösterdim hesap açtılar. Mobilden kullandım krediyi 2 dakikada. Daha önce yazdığım gibi sicilim berbattı
Ortalama 10 gün oldu dostumKardes kac gun gecti basvurudan msj geldi sana