aga ne zman onaylandiEvet halkbankdan kredim cikti herseyi internet uzerinden hallettim hesabimada yatti para yarinda atm den cekicem 1 nisanda basvurmustum 5 bine yanliz isin garip tarafi bana 24 ay taksit yaptilar bu 36 ay dgilmiydi onu anlamadim ama cok sorun degil bekleyen herkesin kredisi onaylanir umarim
Aksam 10 da kardesimaga ne zman onaylandi
umarim bizede onay gelir aga vallahi calismiyordumda virusten dolayi bunalima girdimAksam 10 da kardesim
Ben halkbank musterisi degilim hayatimda ordan hesap dahi acmadim ama galiba herkese ayni anda onaylamiyolar cunku herkes toplu birden bankalara gitmesin diye gecen vakifin onunde en az 300 kisi bekliyordu bu yuzden bence ama sunu diyim herkesin krediai onaylanir az daha sabir beyler bankalarda izdiham olmasin die herkesin tc ainden nerde oturdigi yaziyor biliyorlar bolge bolge part part bence veriolar ki yigilma olmasin diyeAyın 2!sinde başvurdum bende ses seda yok sanırım önce kendi müşterilerine öncelik taniyorlar
Sana kaç bin çıktı ve kaç bine başvurdun dostum?Ben halkbank musterisi degilim hayatimda ordan hesap dahi acmadim ama galiba herkese ayni anda onaylamiyolar cunku herkes toplu birden bankalara gitmesin diye gecen vakifin onunde en az 300 kisi bekliyordu bu yuzden bence ama sunu diyim herkesin krediai onaylanir az daha sabir beyler bankalarda izdiham olmasin die herkesin tc ainden nerde oturdigi yaziyor biliyorlar bolge bolge part part bence veriolar ki yigilma olmasin diye
Aynen banada öyle dediŞimdi 4440724 VakıfBank numarasını aradım teleseketer olumlu sonuçlanan kredinizi mobil bankacalıktan kullanabilirsiniz birisiniz arasanıza size zahmet herkese mi aynı şeyi söylüyorlar ?
Ben 5 bine basvurdum 5 bin cikti kredi sicil puanim 1800 lerde zaten 10 ihtiyacim yoktu 5 istedim onuda verdiler zatenSana kaç bin çıktı ve kaç bine başvurdun dostum?
Onaylanmış mı senin pekiAynen banada öyle dedi
Tamam dostum yaw bana ziraatten 3 bin çıktı ama yetmez bana vakfı ve halka da başvurdum çıkar mı yine ?Ben 5 bine basvurdum 5 bin cikti kredi sicil puanim 1800 lerde zaten 10 ihtiyacim yoktu 5 istedim onuda verdiler zaten
Bilmiyorum ama galiba tek bankadan cikicak 2 bankadan sanmam vericekleriniTamam dostum yaw bana ziraatten 3 bin çıktı ama yetmez bana vakfı ve halka da başvurdum çıkar mı yine ?
ya normal aradım işte telesekreter konuştu sonra 2 tıkladım telesekreter işte bu krediden bahşediyor vs sonra baktım müşteri temsilcisine bağlamıyor. Telesekreter diyor işte size yardımcı olabilmem için bana bir kaç cümle kurar mısın mobil bankacılık diyorum zaten oradan direkt yönlendiriyor müşteri temsilcisine . Umarım sonunu doğru anladım?@axret Aradıktan sonra nasıl baglandın detaylı anlatır mısın dost