4440724 üstü üste ara çalışıyorVakıfbank müşteri hizmetleri numarası kaç beyler numara meşgul diyor aranmiyor
4440724 üstü üste ara çalışıyorVakıfbank müşteri hizmetleri numarası kaç beyler numara meşgul diyor aranmiyor
Bilmiyorum ama galiba tek bankadan cikicak 2 bankadan sanmam vericeklerini[/QUOTE
bende öyle düşünüyorum da bakalım belli olmaz daha dönüş yapılmadı.Bilmiyorum ama galiba tek bankadan cikicak 2 bankadan sanmam vericeklerini
Valla ben sana şöyle söyleyeyim ben 5 icra oldum hem kredi kartı hem ek hesap hem oparatör. Ve bana 3 bin verdiler.Ya bende şuan 2 icra var ama onlar da operatör icrası ama sigorta da yok 5k ya başvurdum vakıftan çıkar mı
Yan taraf ziraatciKardeş burası vakifbank bölümü bence ziraat bankasi sohbetine bakarsan daha iyi bilgi alırsın
444072408502220724 bu numarayı aradım temel ihtiyaç destek kredinizi internet mobilden kullanabilirsiniz dedi sekreter direk kapandı sonra sizdede aynı şey diyor bu beyler şu numarayı arar mısınız?
Hangi banka aga farkeder mi sence ben vakıfa başvurdum ve valla sağol içimi rahatlattinValla ben sana şöyle söyleyeyim ben 5 icra oldum hem kredi kartı hem ek hesap hem oparatör. Ve bana 3 bin verdiler.
Valla kardesim bende sastim kaldim valla alanlar cok şansli bende icralik bir tek odeabank var birde turkcell baska biseyim yok 9 yil oncede icralik olup borclari kapatmistim kara listedeydim belki odeabank yuzunden gene kara listeye dusmus olabilirim ama forumda 5 tane icralik adam da almis bitane icralik adamda nebiliyim kafam durdu artikAbi hangi bankaya başvurdugun farkeder mi ben sadece vakıf a başvurdum acaba hepsine mi basvursam
Aga şuan kafamda ki tek soru sadece vakıf a 3k olarak başvurdum acaba diğerlerine de basvursam mi farkeder miV
Valla kardesim bende sastim kaldim valla alanlar cok şansli bende icralik bir tek odeabank var birde turkcell baska biseyim yok 9 yil oncede icralik olup borclari kapatmistim kara listedeydim belki odeabank yuzunden gene kara listeye dusmus olabilirim ama forumda 5 tane icralik adam da almis bitane icralik adamda nebiliyim kafam durdu artik
Basvuru zaten biri onaylanıcakAga şuan kafamda ki tek soru sadece vakıf a 3k olarak başvurdum acaba diğerlerine de basvursam mi farkeder mi
Valla vakif ziraat halkbank bu ucunede vursan birinden cikiyomus hangisi denk gelirse diger ikisi iptal oluyomusAga şuan kafamda ki tek soru sadece vakıf a 3k olarak başvurdum acaba diğerlerine de basvursam mi farkeder mi