Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Valenciennes - Canlı

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,592
44,953
113
goggle senin adını hiç görmüyor her halde Asabii
Olabilir dost artık cekilislere katilmayacagim çünkü sinir oldugumuzla kaliyoz parasinda değiliz de çıkalım arada hoş oluyor 😂😂

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,174
154,290
113
Olabilir dost artık cekilislere katilmayacagim çünkü sinir oldugumuzla kaliyoz parasinda değiliz de çıkalım arada hoş oluyor 😂😂
bi ara ben kupon yaparsam
sana özel çekiliş yapıcam asabii
sadece senin adını yazıcam merak etme sen
yeterki seni mutlu edelim :D

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,755
26,168
113
Yok iskorpit çekiliş çıkmıyordu ozamanlar N çok vuruyordu dedim novasky yapalım birazdan başkanla gorusucem 😂
Wakabayaşi çok çıkıyor dost sende Wasabi yada Waşak yap haftada üç çekilişin garanti valenciennes yerıne walenciennes yapsak köy agası gibi dolaşıyorduk etrafta başkana dmden yürüyim bi bakim ne diyecek

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,755
26,168
113
Yine iptal gole yattık bugün gördüm mü 4500 veriyoduda cekım 2500 dü bi de var a gitti elle oynama bekledik penaltı diye onu da vermedi
Ekli dosyayı görüntüle 494519
Bizim gececi güvenlik var ismail abi oda plzen maç sonucu bekliyordu sövüyordu en son dedım abi ilk maçta sıfır sıfır bitmiş atmaz bunlar artı üç verdı dur diyor adam inanmış ama olmadı