Enişte en son kasımda tutturdu dostobenim takip ettiğim kupon yatmaz dost İhtiyar bilir @Enişte
Tebrkler
Nickleri değiştirmek lazım dost v harfini algılamıyor çekiliş sayfası takımda küme düştü zaten gerçi fransa kupasında yarı finaldeyızTebrikler dost
@Shellac çekiliş büyüsü varmı 9999999999 çekilişte 3-4 kere çıkmak hayra alamet değil
senin için 4 de attırlar abuzerBu zamana üst olduydu zaten golü atan eleman çok kaçırdı bunuda zor atti
Yok iskorpit çekiliş çıkmıyordu ozamanlar N çok vuruyordu dedim novasky yapalım birazdan başkanla gorusucem 😂Nickleri değiştirmek lazım dost v harfini algılamıyor çekiliş sayfası takımda küme düştü zaten gerçi fransa kupasında yarı finaldeyız
doğru diyon İhtiyarEn son kim bol şans yazmıs dost
Meziyet sende olsa o zamana kadar gelirdi
2 gün konudan banlısın tekrarlanmasın 😁😁
goggle senin adını hiç görmüyor her halde AsabiiTebrikler dost
@Shellac çekiliş büyüsü varmı 9999999999 çekilişte 3-4 kere çıkmak hayra alamet değil
forum ilk kurulduğunda en son kazanmıştı diye ben hatırlıyorum dostEnişte en son kasımda tutturdu dosto
Olabilir dost artık cekilislere katilmayacagim çünkü sinir oldugumuzla kaliyoz parasinda değiliz de çıkalım arada hoş oluyor 😂😂goggle senin adını hiç görmüyor her halde Asabii
bi ara ben kupon yaparsamOlabilir dost artık cekilislere katilmayacagim çünkü sinir oldugumuzla kaliyoz parasinda değiliz de çıkalım arada hoş oluyor 😂😂
Arada bizden maç al enissteYine iptal gole yattık bugün gördüm mü 4500 veriyoduda cekım 2500 dü bi de var a gitti elle oynama bekledik penaltı diye onu da vermedi
Ekli dosyayı görüntüle 494519
Sağolasin dost güzel düşüncen içinbi ara ben kupon yaparsam
sana özel çekiliş yapıcam asabii
sadece senin adını yazıcam merak etme sen
yeterki seni mutlu edelim
Prensesten Max win alınca alcaz enişte bekliyoruzArada bizden maç al enisste
Gene aklımıza soktun prensesiPrensesten Max win alınca alcaz enişte bekliyoruz
Wakabayaşi çok çıkıyor dost sende Wasabi yada Waşak yap haftada üç çekilişin garanti valenciennes yerıne walenciennes yapsak köy agası gibi dolaşıyorduk etrafta başkana dmden yürüyim bi bakim ne diyecekYok iskorpit çekiliş çıkmıyordu ozamanlar N çok vuruyordu dedim novasky yapalım birazdan başkanla gorusucem 😂
Bizim gececi güvenlik var ismail abi oda plzen maç sonucu bekliyordu sövüyordu en son dedım abi ilk maçta sıfır sıfır bitmiş atmaz bunlar artı üç verdı dur diyor adam inanmış ama olmadıYine iptal gole yattık bugün gördüm mü 4500 veriyoduda cekım 2500 dü bi de var a gitti elle oynama bekledik penaltı diye onu da vermedi
Ekli dosyayı görüntüle 494519
Bide forum kapanırsa o zaman ortak kuponla kazandırırız dost hem açılışta hem kapanışta imzası olsun eniştemizinforum ilk kurulduğunda en son kazanmıştı diye ben hatırlıyorum dost