- 26,763
- 26,172
- 113
Waay bayagidir kuponunu gormuyordum pistlere donmussun bol sans
20 gundur oynamıyordum abiWaay bayagidir kuponunu gormuyordum pistlere donmussun bol sans
Tekrar hos geldin bol sans kardes.ben tntye tabletten giriyorum mabil versiyon bnde sorun olmadi hic.2 odul aldim tntde 2side nba kuponu.geceleri seni ve nba kuponlarini ariyor gozlerimiz.eski gunlerine donmeni ve toparlanmani dilerim hersey gonlunce olsun20 gundur oynamıyordum abi
Piabella 250 eklemişti bi onunla oynadım. Tnt etkinliğine katılmayı istedik mobilden açılmadı site
Öyle ufaktan denedık 2 gol kaldı ama zor gibi
Eksik olma abi sağol maddi bi sıkıntım yok zaman kalmıyor kendımı eve atmamla yatmam bi oluyor ama oynamadıkçada soğuyor içinden gelmiyor insanın.Tekrar hos geldin bol sans kardes.ben tntye tabletten giriyorum mabil versiyon bnde sorun olmadi hic.2 odul aldim tntde 2side nba kuponu.geceleri seni ve nba kuponlarini ariyor gozlerimiz.eski gunlerine donmeni ve toparlanmani dilerim hersey gonlunce olsun
Sağlık olsun dost@Shellac kırmızı dost bu sefer iki golden gittik
Dede ye bıraktım rulete gitse daha iyiydiEksik olma abi sağol maddi bi sıkıntım yok zaman kalmıyor kendımı eve atmamla yatmam bi oluyor ama oynamadıkçada soğuyor içinden gelmiyor insanın.
Ödülün Umuta erhana sana gitmesıne sevındım dısarıya gitmemesi iyi olmuş gerçi @Enişte 10 dkda ezmiştir rulette
Aynen oyle yapmis enisten.banada acil 5k lazimdi bnde ezdim hemen.onlar benim kadar kovalamadi ama ben cok kovaladim.son gun aksamina kdr 1.dim 2si birden gecdi beni.bu arada kupon icin gecmis olsunEksik olma abi sağol maddi bi sıkıntım yok zaman kalmıyor kendımı eve atmamla yatmam bi oluyor ama oynamadıkçada soğuyor içinden gelmiyor insanın.
Ödülün Umuta erhana sana gitmesıne sevındım dısarıya gitmemesi iyi olmuş gerçi @Enişte 10 dkda ezmiştir rulette