Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Valenciennes / Gol Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,752
47,696
113
20 gundur oynamıyordum abi
Piabella 250 eklemişti bi onunla oynadım. Tnt etkinliğine katılmayı istedik mobilden açılmadı site
Öyle ufaktan denedık 2 gol kaldı ama zor gibi
Tekrar hos geldin bol sans kardes.ben tntye tabletten giriyorum mabil versiyon bnde sorun olmadi hic.2 odul aldim tntde 2side nba kuponu.geceleri seni ve nba kuponlarini ariyor gozlerimiz.eski gunlerine donmeni ve toparlanmani dilerim hersey gonlunce olsun

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,755
26,168
113
Tekrar hos geldin bol sans kardes.ben tntye tabletten giriyorum mabil versiyon bnde sorun olmadi hic.2 odul aldim tntde 2side nba kuponu.geceleri seni ve nba kuponlarini ariyor gozlerimiz.eski gunlerine donmeni ve toparlanmani dilerim hersey gonlunce olsun
Eksik olma abi sağol maddi bi sıkıntım yok zaman kalmıyor kendımı eve atmamla yatmam bi oluyor ama oynamadıkçada soğuyor içinden gelmiyor insanın.
Ödülün Umuta erhana sana gitmesıne sevındım dısarıya gitmemesi iyi olmuş gerçi @Enişte 10 dkda ezmiştir rulette :D

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Eksik olma abi sağol maddi bi sıkıntım yok zaman kalmıyor kendımı eve atmamla yatmam bi oluyor ama oynamadıkçada soğuyor içinden gelmiyor insanın.
Ödülün Umuta erhana sana gitmesıne sevındım dısarıya gitmemesi iyi olmuş gerçi @Enişte 10 dkda ezmiştir rulette :D
Dede ye bıraktım rulete gitse daha iyiydi

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,752
47,696
113
Aynen oyle yapmis enisten.banada acil 5k lazimdi bnde ezdim hemen.onlar benim kadar kovalamadi ama ben cok kovaladim.son gun aksamina kdr 1.dim 2si birden gecdi beni.bu arada kupon icin gecmis olsun