- 26,747
- 26,164
- 113
Morantla bane oynuyor mu belirsizdi içinden geçer finliAga o zaman finli gelecek benim oynamam da pek etki etmez kupona
Morantla bane oynuyor mu belirsizdi içinden geçer finliAga o zaman finli gelecek benim oynamam da pek etki etmez kupona
Markkanen rahat 30 üzeri.
Çok iyi oyuncu o marknanen tasiyo utahiMarkkanen'e pas atmıyor bunlar 😀 bu nedir ya ilk per 4-3-0 😀😀
Totalde 9 kaldı oyundan almadı ama 2. Yarı ortada yokÇok iyi oyuncu o marknanen tasiyo utahi
Olynyk oyundayken şutör pozisyonuna geçiyor onun dışında savunmada ön plandaTotalde 9 kaldı oyundan almadı ama 2. Yarı ortada yok
Gelmis ya bahsin kutsal sayiya ulasmis tbrklerOlynyk oyundayken şutör pozisyonuna geçiyor onun dışında savunmada ön planda
Olynyk çıktı adam skorerliğini gösterdi bittiOlynyk oyundayken şutör pozisyonuna geçiyor onun dışında savunmada ön planda
Eyvallah dost ufak çerezlik çıktıGelmis ya bahsin kutsal sayiya ulasmis tbrkler
Tebrikler dost kazancın daim olsunEyvallah dost ufak çerezlik çıktı
Eyvallah dostTebrikler dost kazancın daim olsun
Cerezlik yemeklik varmi var isteEyvallah dost ufak çerezlik çıktı
uykum vardı yattım foxtan yatmış sadece geçmiş olsun maç önü porzingis 18.5 sayı üst dediydim alan olmuştur umarımİkinci çeyrek oynamadı mi dost
Sorma ya siakam 49, harden 47, markanen 44 yapmış ah ulan fox madem sakatsın hiç oynama ne diyimuykum vardı yattım foxtan yatmış sadece geçmiş olsun maç önü porzingis 18.5 sayı üst dediydim alan olmuştur umarım
şans işte denk geliyor zamanında oynadığım favori at son ayakta starting boxtan çıkamamıştı sakat olmadığı halde iyi sövdüydüm anlıyorumSorma ya siakam 49, harden 47, markanen 44 yapmış ah ulan fox madem sakatsın hiç oynama ne diyim
Oynayıp baremi geçemese saygı duyarımda ilk per oynayıp sonra dizim ağrıyor diyip kenarda oturmasına ne yazıkkı sövdüm foxuda severim kulakları çınlamıştır 12 oranı hiç ettişans işte denk geliyor zamanında oynadığım favori at son ayakta starting boxtan çıkamamıştı sakat olmadığı halde iyi sövdüydüm anlıyorum
ben simmonsın diz problemi var aynı şekil bugün ilk periyot oynayıp bırakabilir yüksek barem açmıyorlar ona açsalar alt girilirOynayıp baremi geçemese saygı duyarımda ilk per oynayıp sonra dizim ağrıyor diyip kenarda oturmasına ne yazıkkı sövdüm foxuda severim kulakları çınlamıştır 12 oranı hiç etti
Biz oynarsak ilk perden baremi geçer dostben simmonsın diz problemi var aynı şekil bugün ilk periyot oynayıp bırakabilir yüksek barem açmıyorlar ona açsalar alt girilir