- 75,095
- 27,049
- 113
Lebron ıyıdırBen washtan beal alacaktım lebrona mi dönelim dostlar
Bide cedi 11.5 açmışlar süre almiyor mu bu ya sayi asist ribaund 12 çıkaramaz mi 😦😦😦
Lebron ıyıdırBen washtan beal alacaktım lebrona mi dönelim dostlar
Bide cedi 11.5 açmışlar süre almiyor mu bu ya sayi asist ribaund 12 çıkaramaz mi 😦😦😦
Cok top kullanıyo son macta 28-29 falandı oyle dusunBen washtan beal alacaktım lebrona mi dönelim dostlar
Jokice bak 55 yapmis daha mac bitmeden.. sayi asist ribaund 👍Ben washtan beal alacaktım lebrona mi dönelim dostlar
8 adet 3lugu wardialvarado 36 sayı diyor 3 kere sayfa yeniledim bir yanlışlık mı var diye çılgın atmış
Ver paramııı
8/11 üçlükalvarado 36 sayı diyor 3 kere sayfa yeniledim bir yanlışlık mı var diye çılgın atmış
2 tane 31.5 barem almışız hiç sanmıyorum geleceğini tostVer paramııı
Gelırse ver paramııı ınandım buna2 tane 31.5 barem almışız hiç sanmıyorum geleceğini tost
34.5 da D. Micheel wardi 🤔2 tane 31.5 barem almışız hiç sanmıyorum geleceğini tost
Bugün new yorkluyuz dost34.5 da D. Micheel wardi 🤔
50 ateşleriz tostGelırse ver paramııı ınandım buna
İlla sende at diyon
30dan assa fark yerse Bağcılar meydana bayrağıni ascaz 😉Bugün new yorkluyuz dost
Yaşıyor musun dost sen kayboldun gittin arada bi görüyorum gerçiİlla sende at diyon
İş güç düğün hazırlıkları sosyal hayat evde oldukça giriyorum.Yaşıyor musun dost sen kayboldun gittin arada bi görüyorum gerçi
Sevindim adına dost mutluluklarİş güç düğün hazırlıkları sosyal hayat evde oldukça giriyorum.
30-16 dost hazırla bayrağı yavaştan30dan assa fark yerse Bağcılar meydana bayrağıni ascaz 😉