- 4,251
- 4,313
- 113
Cleveland - Miami
Iy Cleveland 50.5 üst
Cleveland - Miami
Benim takımım Charlotte pota altı berbat. Macı charlotte kazansa bile Giannis coşar. TutamazlarEkli dosyayı görüntüle 192447
Anten reis bugün kedilere hezeyan dolu bir gece yaşatır zannımca. Bir miktar deneyeceğim.
Vuceviç'in 30 sayı attığı ve 14 rebonund aldığı takıma Yunan'ın bağrı yanık evladı daha farklı bir tarige uygular diye düşünüyorum.Benim takımım Charlotte pota altı berbat. Macı charlotte kazansa bile Giannis coşar. Tutamazlar
Çok mantıklı.
Plumlee diye bir kolsuz var. TBSL de oynatmam. Charlotte maçlarını pivotsuz kazanıyor zaten. Adam akıllı pivotu olsa finallere giderVuceviç'in 30 sayı attığı ve 14 rebonund aldığı takıma Yunan'ın bağrı yanık evladı daha farklı bir tarige uygular diye düşünüyorum.
Bir süredir sakat o da. Tek korkum maçın erken kopması. Şimdi kafa yoralım beyler. Milwaukee ilk yarıları en iyi oynayan takım, kediler ise 2. yarıları en iyi oynayan takımlardan. Milwaukee ilk yarıdan ayarı verebilir. Acaba Giannis'e total üst mü alsak yoksa Milwaukee ilk çeyrek 30.5, 31.5 üst mu alsak. İçimden bir ses Milwaukee 20+farkla kazanacak diyor. Ne dersiniz?Plumlee diye bir kolsuz var. TBSL de oynatmam. Charlotte maçlarını pivotsuz kazanıyor zaten. Adam akıllı pivotu olsa finallere gider
Yeni uyandım bakcam şimdi 😂
CHARLOTTE HORNETSİMİ HAFİFE ALMA SADECEBir süredir sakat o da. Tek korkum maçın erken kopması. Şimdi kafa yoralım beyler. Milwaukee ilk yarıları en iyi oynayan takım, kediler ise 2. yarıları en iyi oynayan takımlardan. Milwaukee ilk yarıdan ayarı verebilir. Acaba Giannis'e total üst mü alsak yoksa Milwaukee ilk çeyrek 30.5, 31.5 üst mu alsak. İçimden bir ses Milwaukee 20+farkla kazanacak diyor. Ne dersiniz?
Oyuncu ver yahuCleveland - Miami
Iy Cleveland 50.5 üst
Tery Rozier 17.5 üst.Oyuncu ver yahu
Hayward adamdır, sorumluluk almaktan kaçmaz. Seçecek olsam onu seçerdim.Tery Rozier 17.5 üst.
Gordon hayward 15.5 üst.
2 sinden birini seç
Tery formda. İkisinden biri garanti gelir. Belki ikiside gelir.Hayward adamdır, sorumluluk almaktan kaçmaz. Seçecek olsam onu seçerdim.
O zaman antenle kombinleyelim haywardıHayward adamdır, sorumluluk almaktan kaçmaz. Seçecek olsam onu seçerdim.
Markkanen bu baremi son 4-5 maçta hep geçmiş
Butlerin durumu belli değil
Ekli dosyayı görüntüle 192466
Oran 2.85 çok güzel ikili oldu
Markannen bunları yapıyorsa zaten 51 sayıyı bulur ilk yarı Cleveland illa oyuncu bahsi alican hepsiniMarkkanen bu baremi son 4-5 maçta hep geçmiş
Butlerin durumu belli değil
Ekli dosyayı görüntüle 192466
Oran 2.85 çok güzel ikili oldu
Verem miOyuncu ver yahu
Gönder gelsinVerem mi
Gönder gelsin
Markkaneni aldık hocamEkli dosyayı görüntüle 192468
Favorim jarrett allen zaten çok formda ve bügun karşısında pivot yok @Distin