- 25,594
- 23,584
- 113
oyuncu bahıslerı en rısklı bhıslerdır bencesı amaEn bnkosu zion
oyuncu bahıslerı en rısklı bhıslerdır bencesı amaEn bnkosu zion
Bencede bizlik sıkıntı yok oynamayacaz😂😂oyuncu bahıslerı en rısklı bhıslerdır bencesı ama
Alperen imkansız duruyor. Karşındaki takim defansif olarak iyi ve Adebayo pota altında kolay hakimiyet koyar bu mactaMorant 41.5
Alperen 22.5
Zion 40.5
Total üst. @5.29
Miamide de adebayo ya acmamislar oynamama ihtimali var bence gecenin en mantıklısı middeleton 28.5 üst sayı ribaunt asist@Ahmo1993 dost bi tanede sen ver ikili alayım gelirse 50şer ateşleriz
Bence de adebeyo ve dedmon varsa Alperen fazla varlık gösteremez dış surlara yönelirler geneldeAlperen imkansız duruyor. Karşındaki takim defansif olarak iyi ve Adebayo pota altında kolay hakimiyet koyar bu macta
Daha oynamadım zaten dost butlera yönelebilirim yada hiç o topa girmeyip zion morant ikili alabilirimAlperen imkansız duruyor. Karşındaki takim defansif olarak iyi ve Adebayo pota altında kolay hakimiyet koyar bu macta
Bol şanslar dostAna kupon
Ekli dosyayı görüntüle 287834
Yan kupon
Ekli dosyayı görüntüle 287835
@Ahmo1993 & @Skyruzgar kuponu
Gelirse 50şer
Ekli dosyayı görüntüle 287836
Bol şans yazdığın gibi gelsinAna kupon
Ekli dosyayı görüntüle 287834
Yan kupon
Ekli dosyayı görüntüle 287835
@Ahmo1993 & @Skyruzgar kuponu
Gelirse 50şer
Ekli dosyayı görüntüle 287836
Bütün sırrı çözdün, fazla dolanma ortalikta 😂😂ben enbiyey takib edmem ama heb ald giden maci uzte uzt giden maci da alda ceviriolarmis tikkat edin
Markkanen triple şov yapsın bir de zion bu ikiliyle 2 kuponu getirelim bariButlerda morantta iyi bi ilk çeyrek çıkarttılar
Onu alıcaktım yapamaz diyince vazgectımAlperen de iyi iststistik yakalamış bencr