- 34,552
- 19,153
- 113
Güzel siteydi ruhuna el fatihaSen öyle diyince Futbol denedim şimdi canlıdan tekli maks dedim 13 lira çıkıyor limitlemişler
Güzel siteydi ruhuna el fatihaSen öyle diyince Futbol denedim şimdi canlıdan tekli maks dedim 13 lira çıkıyor limitlemişler
Gelirse çekip 100 ateşleriz dostOran düşük ama gelir
Atlastan çekince piaya, piadan çekince atlasa geçiyordum ikinci bi site lazım şimdiGüzel siteydi ruhuna el fatiha
Eywallah toparlamana sevindimGelirse çekip 100 ateşleriz dost
BetboxAtlastan çekince piaya, piadan çekince atlasa geçiyordum ikinci bi site lazım şimdi
Aydın abi eschelonda öyle diyordu deneriz dost. Şu çeyrek bitsin nesineden son çeyreği izliyimBetbox
rabbitAtlastan çekince piaya, piadan çekince atlasa geçiyordum ikinci bi site lazım şimdi
Çok sağlam bonuslarida gayet güzel hiltonun sitesiAydın abi eschelonda öyle diyordu deneriz dost. Şu çeyrek bitsin nesineden son çeyreği izliyim
Serdar ortaçtır dostrabbit
adam iki elde 12m para verdi aq
Onda kalmadı o para ya kendisi diyordu param bitti diye kumardaSerdar ortaçtır dost
Bencede baya saçmabu phoenixle new orleans geçen iki maç üst üste oynadılar şimdi bir daha maçları var nba fikstür saçmalığına son vermeleri lazım artık
Adam Yedi ceddine yetecek para kazanıp kumara veriyor. götümüzde don yok bizde gidip kumara veriyoruz. Hayat çok garipOnda kalmadı o para ya kendisi diyordu param bitti diye kumarda
kaç milyonluk evi var onu satıp kiraya geçer en kötü para bitmez onda eli ayağı tuttuğu sürece oynar bırakamazOnda kalmadı o para ya kendisi diyordu param bitti diye kumarda
Biletler pahalı dostbu phoenixle new orleans geçen iki maç üst üste oynadılar şimdi bir daha maçları var nba fikstür saçmalığına son vermeleri lazım artık
Forumu toplasan serdarin verdiğinin yanında hicbisey kalır büyük kumarbazdi . Programını izledim harbi üzüldüm adama Kıbrıs'ta konser verirken alışmışAdam Yedi ceddine yetecek para kazanıp kumara veriyor. götümüzde don yok bizde gidip kumara veriyoruz. Hayat çok garip
Satmış onuda şuan apartman dairesinde kalıyorum dedikaç milyonluk evi var onu satıp kiraya geçer en kötü para bitmez onda eli ayağı tuttuğu sürece oynar bırakamaz