- 11,413
- 15,295
- 113
Bol şans beyfendi
ante oynamayacak galiba ayrıca milw evinde en iyi savunma yapan 1. takım konumunda alta daha yakın ama sen bilirsin dostum uyarmak istedim
Piabellanın kahpeliği dostRica ederim pek bişey kazanamadı keşke daha fazla olaydı da daha fazla kazanaydin
Ante cok mu atıyo bozim mi senceante oynamayacak galiba ayrıca milw evinde en iyi savunma yapan 1. takım konumunda alta daha yakın ama sen bilirsin dostum uyarmak istedim
Aynen spini çöp nasıl siteler çok kolay limitliyor artikPiabellanın kahpeliği dost
500 freebet eklese 1.90 3 maç 8 oran yapar 500 atsan ölüsü 3500 verirdi kuponun. 500 fs eklediler işte 0.20 kuruştan 150 lira gönderdiler bu gece cepten yemeyelim ufak ufak iyidir
Çekim paylas istesigini eklemiyor mu ben frebeet talep ediyorum ekliyorPiabellanın kahpeliği dost
500 freebet eklese 1.90 3 maç 8 oran yapar 500 atsan ölüsü 3500 verirdi kuponun. 500 fs eklediler işte 0.20 kuruştan 150 lira gönderdiler bu gece cepten yemeyelim ufak ufak iyidir
Dost pazartesi gecesinden itibaren oyuncu bahsi akar 😀😀Piabellanın kahpeliği dost
Herkes morant oynamış bol şanslarTek maç bankolar bankosu kaçırmayın hee kafjjsjss
Ekli dosyayı görüntüle 288473
kadroya bir bak ante oynarsa gelebilir ama antesiz o maç alt olur 210u bile zor görür benceAnte cok mu atıyo bozim mi sence
Ekliyorlardı dost bi sorun yoktuÇekim paylas istesigini eklemiyor mu ben frebeet talep ediyorum ekliyor
Bekleriz dostDost pazartesi gecesinden itibaren oyuncu bahsi akar 😀😀
50.5 total açıyorlar adama ömer yat uyu lütfenAnte cok mu atıyo bozim mi sence