Alırlar ama bencte oturur ondan önce takımı her maç veya çok sürpriz şekilde kazandıran oyuncular vargilgeous alexanderı almaları lazım all stara her maç iyi oynuyor adam oklahoma kötü takım diye hakkını yemezler umarım
Bradley beal yok şuan denk ikisi bu kadrolarlaWas oranı güzel neden was a 2 küsür açmışlar anlamadım karşıda skorer yok
Beal olmasada olur geçen sezon ki performansı yok porzingis bazen ama genel anlamda kuzma riband ve sayıda takımı sırtlıyor beal ın yokluğu was için önemsiz ama Booker yokluğu phoneix için facia bence o oranı haketmiyor was ezmesi lazım sırf Ayton var diye favori olmazBradley beal yok şuan denk ikisi bu kadrolarla
dejounte murray 1.5 üst üçlük atar mı sence ona oynadım kendi evlerindeki maçlarda çok deniyor hazır trea young,bogdanovic falan yokken atar gibime geldiAlırlar ama bencte oturur ondan önce takımı her maç veya çok sürpriz şekilde kazandıran oyuncular var
Oran kaçdejounte murray 1.5 üst üçlük atar mı sence ona oynadım kendi evlerindeki maçlarda çok deniyor hazır trea young,bogdanovic falan yokken atar gibime geldi
1,65Oran kaç
Dener ama sokabilir mi onu bilmiyorum genelde her maç en az 5 üçlük deniyor girsin girmesindejounte murray 1.5 üst üçlük atar mı sence ona oynadım kendi evlerindeki maçlarda çok deniyor hazır trea young,bogdanovic falan yokken atar gibime geldi
maksat takip olsun bakalım gelir gibi ilk yarıyı izler kaçarımDener ama sokabilir mi onu bilmiyorum genelde her maç en az 5 üçlük deniyor girsin girmesin
Benim bu gece sürprizim Ante triple double 6.50 oranmaksat takip olsun bakalım gelir gibi ilk yarıyı izler kaçarım
looneye denedim bende öylesine sürpriz double double yapar 4.4 orandanBenim bu gece sürprizim Ante triple double 6.50 oran
O çok degısık bı oyuncu yalooneye denedim bende öylesine sürpriz double double yapar 4.4 orandan
Duren güzel gelmiş şimdiden orlando saçmaladı iyiceAttıkları sayıya bak ya şaka gibi amk ne güzel oyuncu bahsi alıp takip edecektik nerden eklediler keyfim kaçtı
😅😅😅 h doğru o konu vardı dimi bana bunlar hiç bonus eklemediDet ilk 3.30 sayı atamayıp periyodu kazandı bu nba garip gerçekten 9-0 mıydı neydi maç. @nanome59 atls dost sormuşsun patladık söyleyebiliriz