- 34,552
- 19,153
- 113
TebriklerTüm şansımı burda kullandım galiba vucevic son çeyreğe kadar doğru düzgün oynamadı faul problemi yüzünden son çeyrek 2 tane üçlük attı bide uzatmalarda attı öyle geldi
TebriklerTüm şansımı burda kullandım galiba vucevic son çeyreğe kadar doğru düzgün oynamadı faul problemi yüzünden son çeyrek 2 tane üçlük attı bide uzatmalarda attı öyle geldi
Atsana payimiDenver 58 ust
Şuna içim gitti ya sakatlanma yüzünden kuponum yattı teknik faulden yattı vs kavga edip oyundan atıldı diye ilk kez yatıyor kuponumEkli dosyayı görüntüle 292009
İlk yarıdan 3u wonladı hayes 3 asist var bitime 30 saniye kala kavga edip maçtan atıldı soyliceklerim bu kadar
Nasip bazen mucizevi kaçıyor bazen mucizevi geliyorŞuna içim gitti ya sakatlanma yüzünden kuponum yattı teknik faulden yattı vs kavga edip oyundan atıldı diye ilk kez yatıyor kuponum
Kendi payinin .....Atsana payimi
Bunu getir 100luk calisirAtsana payimi
Gelmiş bile kankaBunu getir 100luk calisir
Maçlar benden para senden
Bizim bi special tarif meselesi vardı noldu o yaSunsete gitcem para lazim grrci serdara yaslicam herseyi de
Vay aw tek derdi sunsetSunsete gitcem para lazim grrci serdara yaslicam herseyi de
Easy gibi duruyor bol şanslarDalgasına kupon Fox a kaldı atarmi sizce ilk yarı 14 attı
Ekli dosyayı görüntüle 292050
Yenik olduğu için atar bence güzel kuponDalgasına kupon Fox a kaldı atarmi sizce ilk yarı 14 attı
Ekli dosyayı görüntüle 292050
Asist kasiyo 11 daha atamazsa bıraksin oynamayı. Neyse hayırlı sabahlarYenik olduğu için atar bence güzel kupon
Hayirli sabahlar dost hiltondan oynadin ya tutmasini cok istiyorumAsist kasiyo 11 daha atamazsa bıraksin oynamayı. Neyse hayırlı sabahlar