😂😂😂😂😅😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Bu gelmiş dimi ah ulan kafamı.. yazdığın kuponu niye oynamazsın. gittik üçlüğe oynadık browndan teke gitmiş 0/8 nedir kardeşim..Jaylen brown (boston) 37.5 üst
Lamelo ball (hornets) 36.5 üst
@3.36 sanırım bunu alıcam
Buraya yazmasan bende yorumlamasam kazanacan aslında 😀Bu gelmiş dimi ah ulan kafamı.. yazdığın kuponu niye oynamazsın. gittik üçlüğe oynadık browndan teke gitmiş 0/8 nedir kardeşim..
Valla çok kızdım kral kendime kuponu onaylamak için çok bekledim lameloyu kaldırdılar maç yaklaştı diye. bizde üçlüğe oynadık patladık. Nispet yapar gibi brown efendi tam 38 yapmış gelde delirmeBuraya yazmasan bende yorumlamasam kazanacan aslında 😀
Aga valla hep güzellik falan yapıyon bize de burada paylaşınca bir uğursuzluk söz konusu anlamadım gitti. Bütün şansını tüketiyorValla çok kızdım kral kendime kuponu onaylamak için çok bekledim lameloyu kaldırdılar maç yaklaştı diye. bizde üçlüğe oynadık patladık. Nispet yapar gibi brown efendi tam 38 yapmış gelde delirme
Kral geri döndü mü 🤣
Valla sevindim dost şansın daim olsun 😍😍😍Fixte 300 vardı salladık canlıdan rastgele geldi bi nebze yüzümüz güldü zararı çıkarttık
Ekli dosyayı görüntüle 292546
İzini belli etmeden devam 😀😀Fixte 300 vardı salladık canlıdan rastgele geldi bi nebze yüzümüz güldü zararı çıkarttık
TebriklerFixte 300 vardı salladık canlıdan rastgele geldi bi nebze yüzümüz güldü zararı çıkarttık
Alperen bizi bitirdi kral zubac double double 3 orandı onu bile wonladık alperen bizi silktiReis alperenede double desek olur mu
yazcam sana bi kupon bana acil 50 tl yatırıma 25 tl veya 50 tl veren site önersene çevrimi kolay olsun oran şartı kolay olsunGiannis 55.5
Herro 28.5
@2.97
Ben yatırım bonusu almıyorum hocam kullandiğim 2-3 site var zatenyazcam sana bi kupon bana acil 50 tl yatırıma 25 tl veya 50 tl veren site önersene çevrimi kolay olsun oran şartı kolay olsun
kuzmadan zortlarKupon 2
Herro, kuzma, bogdan
3 veya daha fazla üçlük atarlar
@4.88