- 34,552
- 19,153
- 113
Geçmiş olsun 26 da kaldı 3 dkda iki sayı attı rahat gelecek maçtı sağlık olsun
18 yaptı çeyrek bitmedenSiakama güvenmeyin aga son 5 maçta da sınırın altında kalmıs
26 da kaldılar 3.48 kala 9 lazımdı atamadılar aw iki sayıyla patatesBen oyuncu bahsi almadım
Şöyle ilk çeyreklere salladım gelecek mi bakalım
Oklahama 27.5 üst
Toronto 30.5 üst
Sakalına sokayım onun detroitte kimse yok yapar tabi aw çöpüHarden ilk yaridan td yapıyordu neredeyse
Purple LamborghiniSakalına sokayım onun detroitte kimse yok yapar tabi aw çöpü
Ulan 11.8,9 olmus gelmis bile puhHarden td yapar 8 orandi para bulsam alcakdim alamadim
Tamam işte dedim ya anca detroite yapar aw çöpü. Asist alırsın sayı atacağı tutar, sayı alırsın potaya gitmez, üçlük alırsın boyalı alandan çıkmaz, total alırsın oyunda olmaz tam bi gtverenLa onceki macdada yapdi o zaman buldum ama baska macdan yattim Ekli dosyayı görüntüle 296374
2. Çeyrek oynamıyor herhalde kaldi onsekizde 🤣18 yaptı çeyrek bitmeden
İlk çeyrek full çektıyse girer 4-5 dk kala2. Çeyrek oynamıyor herhalde kaldi onsekizde 🤣
Bilmiyorum ki süre gözükmüyor telden, PC versiyonunda gözüküyor ne güzelİlk çeyrek full çektıyse girer 4-5 dk kala
Bu arada alotell sormuşsun holiden geliyor haberın olsunLa onceki macdada yapdi o zaman buldum ama baska macdan yattim Ekli dosyayı görüntüle 296374
4.28 Pascal Siakam enters the game for Gary Trent Jr.Bilmiyorum ki süre gözükmüyor telden, PC versiyonunda gözüküyor ne güzel
Bilmiyorum ki süre gözükmüyor telden, PC versiyonunda gözüküyor ne güzel
Yatıyorum dost artık ne atarsaRaptors 132-120 Hornets (Jan 10, 2023) Play-by-Play - ESPN
Play-by-play action for the Toronto Raptors vs. Charlotte Hornets NBA game from January 10, 2023 on ESPN.www.espn.com
İyi geceler abiYatıyorum dost artık ne atarsa
İyi geceler dostum bol şansİyi geceler abi