- 34,552
- 19,153
- 113
Mesela ante yok adebayo olsaydı herro lowry dedmon yok adebayo baya süre alır durant yok irwing mantıklıDostum daha guzeli nasil oluyor kupon işte 😀😀😀 çiçek bocekmi koyalim yanina 😀😀
Mesela ante yok adebayo olsaydı herro lowry dedmon yok adebayo baya süre alır durant yok irwing mantıklıDostum daha guzeli nasil oluyor kupon işte 😀😀😀 çiçek bocekmi koyalim yanina 😀😀
Tmm irwing durant yok diye oynadim harden 4..5 üçlük atsa 21 sayiyi bulur gibi charlotte sayi atacaksa disardan atsin oda zaten tek oyuncu warr..Mesela ante yok adebayo olsaydı herro lowry dedmon yok adebayo baya süre alır durant yok irwing mantıklı
Ball formda değil inşallah gelir. Terry rozier daha çok insiyatif alıyor artikTmm irwing durant yok diye oynadim harden 4..5 üçlük atsa 21 sayiyi bulur gibi charlotte sayi atacaksa disardan atsin oda zaten tek oyuncu warr..
Bende insiyatif aliyom 😀Ball formda değil inşallah gelir. Terry rozier daha çok insiyatif alıyor artik
Halal olsun dayiogliBende insiyatif aliyom 😀
Yanina bide palmerias u20 6. Golu atar ekle tmm 😀😀bucksta ante yok o yüzden portis double double yapar banko bence
takım bahsinde toronto ilk çeyrek 29.5 üst
los lakersta ribaundlarda kazanır veya 7 8 handikaptan galip gelir bahsi alınabilir
portland 210 212 civarı baremden üst alınır
bunları oynayacağım bol şans
halı saha maçlarına oynamıyorum dostYanina bide palmerias u20 6. Golu atar ekle tmm 😀😀
Ahanda 6 oldu 👍Yanina bide palmerias u20 6. Golu atar ekle tmm 😀😀
Bundan sonra isimiz futbol 6 oldu 😀halı saha maçlarına oynamıyorum dost
Fazla fark yok durant yok her türlü favori bostonbostonun oranı sabah 1.6-1.7 bandındaydı al horford,jaylen brown oynamayacak gözüküyor şu an oranı uçtu erken oynayanlar iyi sövmüştür
az farkla favori ama şu an risk arttı jaylen brown bu maç şov yapabilirdi tatumun üstüne ben simmonsu verecekler kyrieyi geçerdi hücumdaFazla fark yok durant yok her türlü favori boston
naz farkla favori ama şu an risk arttı jaylen brown bu maç şov yapabilirdi tatumun üstüne ben simmonsu verecekler kyrieyi geçerdi hücumda
5 ast 5 sayi harden 21 sayi atsinda 3.lukculeri bekleyim bari 😀😀Embid ve harden rahat gelecek gibi ilk perden iyi basladilar