- 973
- 563
- 113
lakersda davis oynuyor bu arada bu gece
Davıs yoklugunda kuzma uctu gecen maclakersda davis oynuyor bu arada bu gece
bol şans dost middleton tıkanır gibi gözüküyor sayı anlamında katkı yaparsa gelirEkli dosyayı görüntüle 113886
Westbrook yine triple doublea oynayacak kesin rakipte uygun.
Geçen gün giannise sayı üstü oynadım adam sayı atamadı dördüncü çeyrek koçları oyuna bile almadı ama Middleton maçın hep içindeydi bugünde yanıltmaz umarım.
Towns oynamayacak bugün. Russell sayı yükünü çekecektir.
Jokictende dünkü gibi bugünde triple double bekliyoruz bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 113886
Geçen gün giannise sayı üstü oynadım adam sayı atamadı dördüncü çeyrek koçları oyuna bile almadı ama Middleton maçın hep içindeydi bugünde yanıltmaz umarım.
Güzel tahmindiMalesef 2 skorla kupon lose D'russel 22 sayı 4 asist 3 ribaund yaptı 29da kaldı jokic wondu
Ekli dosyayı görüntüle 113886
Bu kupon gelmıs güzelGünün bankoları oynama şansı olan varsa degerlendirsin Ekli dosyayı görüntüle 112483
Heat ilk çeyrek aldım benbu gece M.Heat süprizim
WonHeat ilk çeyrek aldım ben
Betmatik bonus eklemiş ne güzel kupon yapmışım bucks son çeyrekteki muhteşem oyunuyla kaybettrdi 24 saat geçmemişti öncek maç üstünden 144 attılar bide bu geceye bakŞuna oynucaktim uyuya kalmışım şaka gibi hepsi gelmiş derozan kalmış o da gelir herhalde Ekli dosyayı görüntüle 114184