- 2,990
- 11,025
- 113
Golden, Portland'ı parça parça eder bugün.Embiid 44.5
Sabonis 33.5
Son macı arıyorum
Golden, Portland'ı parça parça eder bugün.Embiid 44.5
Sabonis 33.5
Son macı arıyorum
Bi binlikte bizden dost bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 194346
Bu kombiyi yaptım ben. @mossoro999 charlotte bugün atmaya devam eder umarım
aynını yaptım bro tavsiyenden ama ben binlik değil yüzlük attımBi binlikte bizden dost bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 194364
Bol şans kral içimize sindi bakalım artıkaynını yaptım bro tavsiyenden ama ben binlik değil yüzlük attım
Atar maçı bile alıyordu son 30 saniye 3 sayı öndeydi aldığı maçı verdi uzatmayaEkli dosyayı görüntüle 194346
Bu kombiyi yaptım ben. @mossoro999 charlotte bugün atmaya devam eder umarım
Sizin takımda hangisinin coşacağı belli olmuyor sabit adam yok embiid atar mi ne diyorsun 20 rib alsa yeter
Denge yok adamda. Benim bir tane amcaoğlu var ona benziyor, sokakta polise kafa atıyor, kimseye eyvallahı yok ama hanımın yanında kediden beter, resmen korkuyor karısından. Oubre'de öyle bir ruh hali var, adamın ne zaman ne yapacağını kestiremezsin.
Embiid içimizden geçer yinede onu geçSizin takımda hangisinin coşacağı belli olmuyor sabit adam yok embiid atar mi ne diyorsun 20 rib alsa yeter
21Denge yok adamda. Benim bir tane amcaoğlu var ona benziyor, sokakta polise kafa atıyor, kimseye eyvallahı yok ama hanımın yanında kediden beter, resmen korkuyor karısından. Oubre'de öyle bir ruh hali var, adamın ne zaman ne yapacağını kestiremezsin.
Onun enikliğini bilirim ben. Hiç güven vermiyor bana. Ama bugün umarım atmaya devam eder.21
27
23
18
25
28
35
Son 7 maçı üst üste
Bı konuda haklisin gitti Emmbidin kafasını patlattı 🤣🤣🤣 5 dk oyun durduOnun enikliğini bilirim ben. Hiç güven vermiyor bana. Ama bugün umarım atmaya devam eder.
Patladık yineBı konuda haklisin gitti Emmbidin kafasını patlattı 🤣🤣🤣 5 dk oyun durdu
Oubre'nin 9 ribaundu varPatladık yine
Sabonisle garland gelecek
Bu embiid öküzünden yatacağız gitti 5200
3 faul aldı daha devre olmadı mal oğlu mal
Bastan söylesen alırdım kombini aldıktan sonra oyuncu bahsi veriyorsun 😡 sarı kafa ilk yarıdan gelmiş zatenOubre'nin 9 ribaundu var
Embid'in 3 ribaundu var.
Maç öncesinde söylesem inanır mısın buna tuhaf şeyler oluyor maç cok gergin