- 15,243
- 7,831
- 113
Kuru yer kalmamış 😀😀Hakem sağolsun hücum faul verdi yoksa yatmistik
Kuru yer kalmamış 😀😀Hakem sağolsun hücum faul verdi yoksa yatmistik
Peri alır girdim yine gelirse kasa oluşur kalan maclaraKuru yer kalmamış 😀😀
Bol şans bende uyuyom daha nişantaşılı dayımızı yalnız bırakma 😀😀Peri alır girdim yine gelirse kasa oluşur kalan maclara
Daha tövbe ona maç söylemem hemen ağlıyor aw biz elli defa yattık öyleBol şans bende uyuyom daha nişantaşılı dayımızı yalnız bırakma 😀😀
Ayıp dayı için onlar çerez parası 😀 takılıyordur sana 😀😀😀Daha tövbe ona maç söylemem hemen ağlıyor aw biz elli defa yattık öyle
Sözde çerez parası aw yattiginda sanki bağları gittiAyıp dayı için onlar çerez parası 😀 takılıyordur sana 😀😀😀
Nazar edecez çok dillendi 😀😀Sözde çerez parası aw yattiginda sanki bağları gitti
Oklahoma on sıfır seri yedi awNazar edecez çok dillendi 😀😀
Oha adama isyan ettik iki dk içinde üç rib daha aldı 5 oldu foxa geçelimShai ilk per iki çekti sonra ortada yok
Şaka gibi ya valla şaka gibi
Fox asistmiydiOha adama isyan ettik iki dk içinde üç rib daha aldı 5 oldu foxa geçelim
Aynen 7 lazım 2de şu an mal awFox asistmiydi
İzliyorum pek varlık gosteremiyor sabonis genelde yön veriyorAynen 7 lazım 2de şu an mal aw
Şaka yapmıyoruzOkc sürpriz değil dayı macı bile alabilir
Vallahi 4.75 girecem dedim 180 lirayı oynamadık gittik aw sacremento ikinci perine attikŞaka yapmıyoruz
San jose yense 60 liraya 1400 gelecek ikinci yarı üç gol yedıler valla sinirden ağlıcam amkVallahi 4.75 girecem dedim 180 lirayı oynamadık gittik aw sacremento ikinci perine attik
Attı isteSan jose yense 60 liraya 1400 gelecek ikinci yarı üç gol yedıler valla sinirden ağlıcam amk