- 25,671
- 23,774
- 113
O 1000 atan.kim awDistin 1000 dağıtır mı aw
Hadi dağıttı diyelim bide 2 kişiye açar mı hiç bi düşün
O 1000 atan.kim awDistin 1000 dağıtır mı aw
Hadi dağıttı diyelim bide 2 kişiye açar mı hiç bi düşün
slota daldım zaten@oldschool sana söylediğim üçlü mitchel e kaldı oda çöp ama
Nasip belki ordan çıkar acısı bol şanslarslota daldım zaten
sağol dostumNasip belki ordan çıkar acısı bol şanslar
Golden fena yatırıyor milleti bu aralarAw yokya walla cok pis küfür edecem en sonunda banlanip gidecem.. 2.10 war golden 3 ceyrek bitime 0 sayi hayy aw yok NBA de aww basketininde
Aw son bahsiide atlanta 3 ceyrek 62 ye aldim 2 dakkadir sayi yok.. 😀😀 yok basketinin taaaaGolden fena yatırıyor milleti bu aralar
Taşak geçiyor ipneler ya üste çekip alt yapiyorlarAw son bahsiide atlanta 3 ceyrek 62 ye aldim 2 dakkadir sayi yok.. 😀😀 yok basketinin taaaa
Tam 3 dakkada2 sayi oldu atlanta macinda.. anlamıyorum aw milwaki maci kafa kafaya son dakkalar 132..119 boston maci kafa kafaya son dakkalar 130.. 118 bi anda bu kadar fark nasil oluyor bu Nba kadar bâhiste para dönen bir yer yok..Taşak geçiyor ipneler ya üste çekip alt yapiyorlar
Tabiki ayarliyorlar işte ayarı yenmen lazım kazanman için her maça üst dersen halin yamanTam 3 dakkada2 sayi oldu atlanta macinda.. anlamıyorum aw milwaki maci kafa kafaya son dakkalar 132..119 boston maci kafa kafaya son dakkalar 130.. 118 bi anda bu kadar fark nasil oluyor bu Nba kadar bâhiste para dönen bir yer yok..
OlmazmiKubon var mi banko
30 oran miOlmazmi
10 kurtarmasını maç kalmadı aw30 oran mi
Gir slota aw ne nbai30 oran mi