- 1,778
- 1,781
- 113
@Distin lizbondan çekim gelsin de kupon paylaşcam
Burdayız dost burda
Hadi bakalım dostum. @mossoro999 ile Oubre arasında telepatik bir bağlantı var, kesin ona üst al diyecektir.Burdayız dost burda
Umarım Yeni Avatarım şans getirir
@mossoro999 şarlıttan kime alacağız oyuncu bahsi
O yüzden açmak istemiyorum geçen bunun konusunu açmıştım 2 kelime yazmak zor geliyor@Distin cekılıs konunu 30 kısı begenmos yorum yapan 5 kısı. Mıllet iyice cakal menfaatci olmus. Ben begenmedşm bile ihtiyacı olan alsın dıye neyse tekrar tebrıkler dost
Biliyorum dost ama oda bi yerde patlayacak umarım bize denk gelmezHadi bakalım dostum. @mossoro999 ile Oubre arasında telepatik bir bağlantı var, kesin ona üst al diyecektir.
Adamın senın kazanman umurunda değil ki kupon tutsa da çejilişden cıksam derdi ben oyuzden bıraktım zaten. Normal kupon atıon yorum bıle yok cekılıs dedinmi 50 tane yorum.O yüzden açmak istemiyorum geçen bunun konusunu açmıştım 2 kelime yazmak zor geliyor
Dayanamayıp açtık yine hata ettik
Özelden yaz yaptım kupon göndereyim. Forumda paylaşınca nazara geliyoruz
Adamın nicki tsunamiymiş niye baştan söylemedin bu detayıOubre ye motivasyonu verdim. Sayı üst alın basın.
Sezonbette 5k civarı. ordan deneyebilirsinBenım vbet oyuncu bahıs lımıtlerım 120 ye cekmıs şwrefsız bunlar ya mars da nasıl oyuncu lımıtlerı bılıomusun
İzlemesi en keyifli oyunculardan biri Kelly OubreAdamın nicki tsunamiymiş niye baştan söylemedin bu detayı