- 4,561
- 4,826
- 113
5k atcaksan mobley çıkar. New-york savunması ve pota altı cok güçlü ve çok temposuz oynuyorlar o yüzden o kadar riske girme derimValla çok yüklü alasım var 5 k atasım var
5k atcaksan mobley çıkar. New-york savunması ve pota altı cok güçlü ve çok temposuz oynuyorlar o yüzden o kadar riske girme derimValla çok yüklü alasım var 5 k atasım var
adebayo çok yatırdı beni ona dikkat et diğerleri bankoValla çok yüklü alasım var 5 k atasım var
bence derozan ve doncic te bankoTeşekkür ediyorum arkadaşlar LeBron alim sadece o zaman
Mobleyde gelır bnce az acılmısTeşekkür ediyorum arkadaşlar LeBron alim sadece o zaman
dallasta wood yok tüm yük doncicde doncice güven bana güvenBana 3 u de gelir diyorum ama bilmiyorum işte risk almak lazım 5 k ya 30 k
LeBron doncic bir tane daha eklim çok düşünürsem yatarım zatendallasta wood yok tüm yük doncicde doncice güven bana güven
Mobley i bilemedim şuanNasıl baskanim yüklü alacağım bu 3 maci
mıtchell oynarsa mobley zor oynamazsa mobley 30 bile atabilirLeBron doncic bir tane daha eklim çok düşünürsem yatarım zaten
Gelir dedin varmi LeBron yanına doncic de 54.5 LeBron 47.5 birtanede daha alacağım amaMobley i bilemedim şuan
yerinde olsam ikisinede 35 sayı atar derim oranları iyi üçünücü maça gerek kalmazGelir dedin varmi LeBron yanına doncic de 54.5 LeBron 47.5 birtanede daha alacağım ama
Onada bakim 😊yerinde olsam ikisinede 35 sayı atar derim oranları iyi üçünücü maça gerek kalmaz
vood olmayınca doncic sürekli potaya gidiyor porzingis te yok beal savunacak boyu kısa çok uk denerOnada bakim 😊
illa üçüncü maç olacak diyorsa london *gran canaria maçı var bence günün en çok sayı çıkacak maçı olacak 164 istemişler 190 -200 bekliyorumOnada bakim 😊
ne oran vermiş oyle alperen in üçlüğe hemen hemen her maçta atıyor kupona bin ataydın yaEkli dosyayı görüntüle 300459
Dünkü wonlayan 🙂
Alperin oranı hep böyle denk geldiğini zaman affetmiyorum malesef para yoktune oran vermiş oyle alperen in üçlüğe hemen hemen her maçta atıyor kupona bin ataydın ya
Sen kuponu alınca yaz buraya gece bakarıkOnada bakim 😊