- 75,205
- 27,086
- 113
Kımseyı tanımıyorum ınanılmaz ya kotu oldu buMarabana maraba dost: )))
Herkes değişik olmuş bende modaya uydum değiştireyim dedim : )))
Kımseyı tanımıyorum ınanılmaz ya kotu oldu buMarabana maraba dost: )))
Herkes değişik olmuş bende modaya uydum değiştireyim dedim : )))
Aynen dost Blade olan : )))Blade olan mi
Nba sensiz bi kişi eksik dost
Senin mesaj sayın ve resimden bildim eski dostları bulamdımKımseyı tanımıyorum ınanılmaz ya kotu oldu bu
Dm atar mısın müsait olunca reisEkli dosyayı görüntüle 300562
Ben vardım dahil etmemiş diyen kim aw büyük dolandırıcıymiş gerçekten ama yemez
Kimi aradinda bulamadin ali. Simdi mustehcen bisey yazcam da baskan uyari verecek. O yuzden nasilsin alicigim 😁Senin mesaj sayın ve resimden bildim eski dostları bulamdım
Resımı kastı bıraktım mesaj sayım az ya ordan zorduSenin mesaj sayın ve resimden bildim eski dostları bulamdım
Iyiyim canım benim sen nasılsın özelden eski nicklerinizi yazın da bilelim: )))Kimi aradinda bulamadin ali. Simdi mustehcen bisey yazcam da baskan uyari verecek. O yuzden nasilsin alicigim 😁
Dost bu konu açıldığında sen ben vardık ordan çıkartırsın belki 😝Aynen dost Blade olan : )))
Geri döndük tamamlarız
Sen hangi köyün delikanlisiydin : ))
Seni nerde görsem bilirim dost : )))Resımı kastı bıraktım mesaj sayım az ya ordan zordu
O dost nickli arkadas erhanbeyden 15 yas filan kucuk herhalde. Dostlari karistirmissin dost 😁Iyiyim canım benim sen nasılsın özelden eski nicklerinizi yazın da bilelim: )))
Geçen dost nickligi erhan sandım yanlış yazdık: )))
Adam ya 😂😂Seni nerde görsem bilirim dost : )))
Özelden nick yaz sen aklıma 3 kişi geliyorda hangisisin cozemedim : )))Dost bu konu açıldığında sen ben vardık ordan çıkartırsın belki 😝
@JayJayOkocha sence bu kımAdama dedim yardım edeyim istemedi 21 kişiye para atmak 21 bin kaybetmek kadar yorar adami
Ben baya girmedim birkaç zamandır geliyorum bir baktım nickler.degismis bi hayatindibi kadim dostum aynı kalmış gerisi full değişik özelden eski nickini yaz da bileyim kimle konusuz : )))O dost nickli arkadas erhanbeyden 15 yas filan kucuk herhalde. Dostlari karistirmissin dost 😁
Bız bir aydır konusuyoz dost@JayJayOkocha sence bu kım
Adami mundar etmislerdir. Dm kutusu astim coplugune donmusturAdama dedim yardım edeyim istemedi 21 kişiye para atmak 21 bin kaybetmek kadar yorar adami
O nıck degıssede hesabını patlatırlar korkusu yok artıkBen baya girmedim birkaç zamandır geliyorum bir baktım nickler.degismis bi hayatindibi kadim dostum aynı kalmış gerisi full değişik özelden eski nickini yaz da bileyim kimle konusuz : )))
O biliyor dost haberi var söyledim@JayJayOkocha sence bu kım
Mesela bu dostu cıkaramadımAdami mundar etmislerdir. Dm kutusu astim coplugune donmustur