- 12,707
- 14,879
- 113
@Pikaçuu basketlerin acısı cıktı dostum
Haydaaaa takıp edemedım olmaz bıyle@Pikaçuu basketlerin acısı cıktı dostum Ekli dosyayı görüntüle 300817
Hadi bı rol yap takip edek 😂😂@Pikaçuu basketlerin acısı cıktı dostum Ekli dosyayı görüntüle 300817
Yada sen yapHaydaaaa takıp edemedım olmaz bıyle
Nasıl yapam 🧐Yada sen yap
Nba oyuncu bahsi kupin atıyorum gelirse senle pikacu dostuma valenciennes dOstuma pasliyimHadi bı rol yap takip edek 😂😂
Kuponu benle Recep in maclarinida kat o zaman dost 😂😂Nba oyuncu bahsi kupin atıyorum gelirse senle pikacu dostuma valenciennes dOstuma pasliyim
Helal Alicim acı cikartan Ali mi diyolar mahallede@Pikaçuu basketlerin acısı cıktı dostum Ekli dosyayı görüntüle 300817
Silip supuruvcem 1 haftada ne var ne yoksa : )))Helal Alicim acı cikartan Ali mi diyolar mahallede
Misssss beHaydi bakalım kupon budur bol şansımız olsun
@Pikaçuu Dostla ortak analiz
Ekli dosyayı görüntüle 300820
Bol şanslar güzel kupon porzi yok zatenHaydi bakalım kupon budur bol şansımız olsun
@Pikaçuu Dostla ortak analiz
Ekli dosyayı görüntüle 300820
Aynen öyle porzi yok diye Beal istatistik günü diye düşündük.Bol şanslar güzel kupon porzi yok zaten
Beal bu sene kuzma ninngolgesinde kaldıAynen öyle porzi yok diye Beal istatistik günü diye düşündük.
Shai gilgeous normal attığı gibi atarsa neden olmasın
Kuzma 2 maçtır çok zorladı bugün Beal reisin günü olur umarımBeal bu sene kuzma ninngolgesinde kaldı
Herkese golden curry diyor onlar gelmezse bı hafta Recep yok 😂😂Recep bu gece ya herkesi batırıcan yada çıkarıcan ) bol şans mountblade dost
Brezilya içinde tebrikler