- 2,990
- 11,025
- 113
Dün aynı şeyi düşünüyordum, çok güzel tahminlerin var ama az maç yazman lazımBol sane kardes.sen sansli adamsin ama fazla mac yazdigin icin kazanamiyorsun biraz daha kuponu kucultsen kazanicaksin.umarim bugunku kuponun gelir
Dün aynı şeyi düşünüyordum, çok güzel tahminlerin var ama az maç yazman lazımBol sane kardes.sen sansli adamsin ama fazla mac yazdigin icin kazanamiyorsun biraz daha kuponu kucultsen kazanicaksin.umarim bugunku kuponun gelir
Dün aynı şeyi düşünüyordum, çok güzel tahminlerin var ama az maç yazman lazım
Galiba haklısınız ya biraz aç gözlülük yapiyorum Daha az maçla 1 gece kazanıp kazandığım kasayı yine ertesi gün oynasam daha fazla kârlı çıkarım sağolun dikkate alıcamBol sane kardes.sen sansli adamsin ama fazla mac yazdigin icin kazanamiyorsun biraz daha kuponu kucultsen kazanicaksin.umarim bugunku kuponun gelir
Valla ben ac gozluluk yapiyorsun diycektim uygun bulmadim o kelimeyi ona yakin daha yumusak kelimede bulup yazamadim.en alttakinden yatmissin digerlerine bakmadim.bidahaki kuponda bol sansGaliba haklısınız ya biraz aç gözlülük yapiyorum Daha az maçla 1 gece kazanıp kazandığım kasayı yine ertesi gün oynasam daha fazla kârlı çıkarım sağolun dikkate alıcam
Eyvallah sağolasın 😎Valla ben ac gozluluk yapiyorsun diycektim uygun bulmadim o kelimeyi ona yakin daha yumusak kelimede bulup yazamadim.en alttakinden yatmissin digerlerine bakmadim.bidahaki kuponda bol sans
Vermiyorum ben. Ne desek almiyosunuz hepte geliyor 😡Dostlar ben bugün Curry'nin yanına bir oyuncu bahsi arıyorum. @Distin @mossoro999 @qnurcan nedir fikirleriniz
Curry'i kesin alacağım da, yayına kimi alsam diye daha düşünüyorum
CODY MARTİNCurry'i kesin alacağım da, yayına kimi alsam diye daha düşünüyorum
Alperen dengesiz ya 😃😃😃
Betcolar açmamışCODY MARTİN
Kelly OubreBetcolar açmamış
Karşısında capela-jcollins-gallinari olacak son 2 maçta üçlük denemeyi de bıraktı pota altında sağlam oynuyor sayı ortalaması da yükseldi deneyin derinAlperen dengesiz ya 😃😃😃
Ben daha almadım şimdi bakmaya başlıcam hocam
Barnes 8 ribaundDostlar ben bugün Curry'nin yanına bir oyuncu bahsi arıyorum. @Distin @mossoro999 @qnurcan nedir fikirleriniz