- 12,634
- 14,826
- 113
Gelsin kypnlar o zamanAteşimiz bol olsun o zaman
Gelsin kypnlar o zamanAteşimiz bol olsun o zaman
Hocam kupona güvenmesem 1 tl bile basmam ama her şeyin başı şans. şansın varsa kazanırsın yoksa nal toplarsın@Eschelon kupona guven tam mi alammi
Iyi basladikHocam kupona güvenmesem 1 tl bile basmam ama her şeyin başı şans. şansın varsa kazanırsın yoksa nal toplarsın
BROOKS 11 hocam ama 2 faul aldı. umarım sıkıntıya sokmazHalibur 17 brroks 13 simdilik
Bol şans ustaBROOKS 11 hocam ama 2 faul aldı. umarım sıkıntıya sokmaz
Bol şanslar gelir inşÜstümde hala PSG yüzünden oluşan hayal kırıklığı varken aceleyle oynadım bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 196877
Bende onu dicektim kiaa aurede 1 faul yapti dikkat etnesi lazimBROOKS 11 hocam ama 2 faul aldı. umarım sıkıntıya sokmaz
Haliburton 26da. 1 istatistik lazım. brooks da 18 de şuan. yolu yarıladık bakalım@Eschelon halibur tamam brooks kaldi 15 de suan kaldi 14 bu per bi 20 olsa guzel olur
20 brookaHaliburton 26da. 1 istatistik lazım. brooks da 18 de şuan. yolu yarıladık bakalım
@Eschelon @mountblade size tebrikler ben elendim 😔@Eschelon halibueg resmi won tamam brooka kaldi 3 yanio brooks
Keske sende ayniaini alsaydin cok guzel kombindi begenince kacirnak iatemedim saglik olaun@Eschelon @mountblade size tebrikler ben elendim 😔
Görmedim görsem alırdım ama yanına mecbur maç eklerdim psg kasayı eritince kalan son parayı 4lu kombin denedim ama olmadıKeske sende ayniaini alsaydin cok guzel kombindi begenince kacirnak iatemedim saglik olaun
Olmayinca olmuo kac gundur bende fena kaybettim benide bugun real milan mafettiGörmedim görsem alırdım ama yanına mecbur maç eklerdim psg kasayı eritince kalan son parayı 4lu kombin denedim ama olmadı
Umarım bu gece az da olsa teselli bulmuşsundurOlmayinca olmuo kac gundur bende fena kaybettim benide bugun real milan mafetti