geçmiş olsun kötü şut atsa neyse en azından bugün gününde değilmiş denirdi potaya bakmadı adam emir verdiler herhalde george ve leonard dönüyor sahneyi onlara bırak diye 3/4 şut yüzdesi koca maçta
Bizde milwakiden yattik çok kötü soğecem simdi. 10 dakka da 13 sayi atti son çeyrek fauller olmasa 10 bile atamayacakti.. lanet gelsin bu nba ya walla. Bu orlando newyork bu takımların nba Ligi'nde ne isi amacsiz bombos takımlar kimseye faydasi yokgeçmiş olsun kötü şut atsa neyse en azından bugün gününde değilmiş denirdi potaya bakmadı adam emir verdiler herhalde george ve leonard dönüyor sahneyi onlara bırak diye 3/4 şut yüzdesi koca maçta
geçmiş olsun orlandonun kısaları sezon başından beri sakat beş uzunla oynadıkları maçlar var victoru almak içinde zorlamayacaklar herhalde pas geçtiler bu sezonu artık istedikleri banchero wagner bol her maç güzel istatistikler yapsın ama maçı kaybedelim kafasıBizde milwakiden yattik çok kötü soğecem simdi. 10 dakka da 13 sayi atti son çeyrek fauller olmasa 10 bile atamayacakti.. lanet gelsin bu nba ya walla. Bu orlando newyork bu takımların nba Ligi'nde ne isi amacsiz bombos takımlar kimseye faydasi yok
Yıne dedıgımız gelmıs sana 3lu kombıneyı yapam hatırlat aksam
Takıplık guzel bahıs dost bolsansEkli dosyayı görüntüle 284811
İnceden denedik
Jokic 44.5 - doncic 47.5 bunlarda gelebilir ama beklemek istemedım bol şans
Hero won olmuş bileEkli dosyayı görüntüle 284811
İnceden denedik
Bol şanslar reisEkli dosyayı görüntüle 284811
İnceden denedik
Butler yok diye aldım zaten adebayo izin verirse gelir diye düşünüyorum dün 40+ yaptı bugunde devam ettirsinbol şans sırf boşa izlemeyek takip olsun diye cleveland ilk 25 sayıya ulaşıra attım bende ufaktan sonra yatarım herroya bakıyor kupon hafif sakatlığı vardı maç saati belli olacak yazıyordu iyileşmiş ilk 5 başlıyor o gazla gelsin hazır butler yokken ortam müsait
Allen 9/9mitchell skor olarak tutuk başladı lakers öne geçerse bireyselliğe döner daha iyi asiste oynuyor şimdilik şutu girmediği için
gördüm allen çok skor yapmaz normalde ilginç defansı iyidirAllen 9/9