- 10,090
- 5,766
- 113
2 maçlarına ikili sallarız dost@Distin abem varmı bi tahmin
Bekliyorum reiss2 maçlarına ikili sallarız dost
Siakamla ant davis düşünüyorum ikiside 41.5bogdanovic üst olabilir detroitte
Sabah izledim lillard neler yaptı oyleSiakamla ant davis düşünüyorum ikiside 41.5
Dün orlando kazanmişti bugün cvp verieler belki
davisin her an sakatlanma potansiyeli var ondan tırsıyorum ben kronik bel sıkıntısı var iki-üç maçı yarıda bırakıp gitti yoksa gelebilir çok iyi bu sezonSiakamla ant davis düşünüyorum ikiside 41.5
Üçüncü çeyrek 16 yaptı zaten sonra uyudum 3 kalmiştiSabah izledim lillard neler yaptı oyle
O davisin ben serefini ....Siakamla ant davis düşünüyorum ikiside 41.5
Şimdi james alicam davis 50 atacak bilemedim jameste sinmiyor içimedavisin her an sakatlanma potansiyeli var ondan tırsıyorum ben kronik bel sıkıntısı var iki-üç maçı yarıda bırakıp gitti yoksa gelebilir çok iyi bu sezon
Lakerstan birini alma bence ya bogdanovic ya siakam ikiside çok formdaŞimdi james alicam davis 50 atacak bilemedim jameste sinmiyor içime
Bol şanslar dost bence Bogdanovic ilk yarıdan gelir çok az istemiş tek başına da oynuyor adam@Ahmo1993 @bozz3366 valla hiç aklımda yoktu ikinizde diyince aldık bakalım maksat zaman geçsin
Ekli dosyayı görüntüle 286495
bol şans bogdanovic benim kupondada var bakalım@Ahmo1993 @bozz3366 valla hiç aklımda yoktu ikinizde diyince aldık bakalım maksat zaman geçsin
Ekli dosyayı görüntüle 286495
Başka ne aldın dost bi blok bahsini gördükbol şans bogdanovic benim kupondada var bakalım
sürpriz reis çoğu misli girenlere uygun değil bogdanovic içlerinde en güvendiğim ondan yazdım zatenBaşka ne aldın dost bi blok bahsini gördük
Çok ya 47.5 kafadan 12-13 ribaund alması lazım bu baremin gelmesi icingiannise bakıyım dedim aklımdaydı 47.5 açmışlar tam arada bıraktırıyorlar
houstonun defans çok kötü diye yüksek barem açıyorlar girmedim çok riskli diyeÇok ya 47.5 kafadan 12-13 ribaund alması lazım bu baremin gelmesi icin