- 34,552
- 19,153
- 113
Farkin açılması yüksek olasılık yani az süre alabilirhoustonun defans çok kötü diye yüksek barem açıyorlar girmedim çok riskli diye
Farkin açılması yüksek olasılık yani az süre alabilirhoustonun defans çok kötü diye yüksek barem açıyorlar girmedim çok riskli diye
nba belli olmaz yine dün miamiye 1.06 veriyordu yenildi sasaFarkin açılması yüksek olasılık yani az süre alabilir
Miami bilerek verdide orası kesin ama Miami nerde milwauke nerdenba belli olmaz yine dün miamiye 1.06 veriyordu yenildi sasa
Bogdanovic baya iyi atti sikama kaldın dostBizimkiler berbat başladı bende kapattım takibi. devrede bakarım ortadaysa takip ederim yoksa vurur kafayı uyuruz
Davis duyumca deliriyorumSiakam 4 faul almış hemde ikinci çeyreğin ortasında nasıl başarmış tebrik etmek lazım
İlk defa bi oyuncu bahsim faul probleminden dolayı patladı ulan anthony davis coşmuş ilk yarı
Yatalım uyuyalım uykumuzdan olmayalım bari
Yedekten gelmeye devam ettikçe barem bu seviyelerde gider sakatlıktan yeni çıktı ilk 5 teki yerini alırsa baremde artargeçmiş olsun bogdanovice 23.5 açtılar 44 yaptı daha düşük barem açmazlar herhalde böyle açtıkları sürece oynanır her türlü
detroitteki bogdanovicten bahsediyorum reis atlantadaki değil o yeni çıktı zaten birkaç maç kötü oynayacaktır elbetYedekten gelmeye devam ettikçe barem bu seviyelerde gider sakatlıktan yeni çıktı ilk 5 teki yerini alırsa baremde artar
Tbrkler kardesLillard a girmediğine pişman oldum berem çok yüksek gözüm korktu adam ıkıncı perden geldi neredeyse