- 15,242
- 7,831
- 113
Dost ne kadarlık risk alınır ?Zion yokmuş valenciunas 30.5 total geçer gibi
Dost ne kadarlık risk alınır ?Zion yokmuş valenciunas 30.5 total geçer gibi
Yat uyu dost ben öyle yapıcam şimdiDost ne kadarlık risk alınır ?
Onun aw dost geçen aldık son per hiç oynatmadılar sanırım. Butlerrla adebayo yok sanırım herro alsak oda geçen yakmıştı. En iyisi yatıp uyumak@Distin Dost zion yine yok sanırım. Valanciunas aday kupona
Butler var diye biliyorum ama neyse yat uyu doğru diyon 😀😀😀Onun aw dost geçen aldık son per hiç oynatmadılar sanırım. Butlerrla adebayo yok sanırım herro alsak oda geçen yakmıştı. En iyisi yatıp uyumak
butlerın sağ ayak bileğinde burkulma var nba sabah maç saati belli olacak diyordu bir saat önce paylaştıkları güncellemede out yazıyor oynamayabilir 10 dakika sonra bir daha paylaşacaklar netleşir orada son durumButler da 2. Aday
Oynayacak diye biliyordum da tırt çıktı o zaman miami kaybeder bu maçıbutlerın sağ ayak bileğinde burkulma var nba sabah maç saati belli olacak diyordu bir saat önce paylaştıkları güncellemede out yazıyor oynamayabilir 10 dakika sonra bir daha paylaşacaklar netleşir orada son durum
gobert double double yapara attım ben dünden bakalım miaminin uzunları bu kadar sıkıntılıyken yapsın bir zahmet bu maçta yapamayıp hangi maçta yapacak fırsatını bulmuşOynayacak diye biliyordum da tırt çıktı o zaman miami kaybeder bu maçı
kawhi kadroda yokDurant ve kawhi
Kawhi yoksa bogi çok rahat gelirkawhi kadroda yok
Duran dayiya ne oynuycaz gardasim laDurant ve kawhi
Asist ribaunt sayı üst kankaDuran dayiya ne oynuycaz gardasim la
Ben anlamam knki en güvendiğin maç omuAsist ribaunt sayı üst kanka