- 5,032
- 5,666
- 113
Dayi kendi actigin konudan zaten koparmissin kendini ama ben yinede gecmis olsun diyeyim
Çekim paylaşmı bu yunan
Evet mapustan yazıyorumÇekim paylaşmı bu yunan
Oldum olasılı bu site benim gözümde hep şaibeli niye öyle bilmiyorum hic ısınamadımGece 3 adet yatırım yaptim.
125+100+100=425
İlk ikisinden promasyonda var olan "..Her yatırıma frespin ( 100₺ ye 50 fs)
Kullandim.
Sonra bakiyeyi Popok oyunda 2000 yaptik.22 dk sürdü.Cekim verdik.Iptal!@₺₺..
Nedeni " aynı bonustan 2 kez kullandın.
Bakiye 100 tl.?
325 değil 100 tl dilenci muamelesi.
Pes dedik artık.
Dolandırmanin sınırı yok ya bu sitelerde..Ne zaman bitti ki artıkça yenileri ekleniyor.Biz güzel kazanç diye sevinirken karşımızdaki şeytan ( sözüm ona malum site..) kıs..kıs..bize gülermiş..
Canlı destek ise anlamama tavrına yatarak ...Bu kazanci an itibari forumda paylaşmıştım.Ekli dosyayı görüntüle 507482
Bu bende yüklüdür zaten fakat yarış oyunu varsa daha çok çocuklar final çizgiye kadar gider yanmadan 2 kez yanmayı kabul eder.🎮 Yeni oyun deneyimini keşfet ‼
👟FIRST RUN oyununu indir, oyna, jetonları topla ve nakit FTN'e dönüştür 🪙
📱Telefonunuzda oynayarak nakit 🪙 FTN kazanma şansını yakalayın ‼
👾Oyunu App Store'dan veya Play Store'dan yükleyin ⬇
En çok reklam ile pompalanan,içi boş balon.Oldum olasılı bu site benim gözümde hep şaibeli niye öyle bilmiyorum hic ısınamadım
Fixbete yatırımı olanlara Saray da 100 tl veya 100 fs eklendiği yaziyor
StarzBet Türkiye Resmi Hesabı : https://cutt.ly/GwSiLSSn500 bedava fs geliyor takip edin
⏰Çok Az Kaldı
🤩Gerçek Starzlar Burada Mı?
❤Emoji Alalım
🌟Giriş: https://cutt.ly/GwSiLSSn
Kardeş bu siteye yatırım yapılmaz alçak bunlarGece 3 adet yatırım yaptim.
125+100+100=425
Kullandim.
Bakiye 100 tl.?
Pes dedik artık.
Dolandırmanin sınırı yok ya bu sitelerde..Ne zaman bitti ki artıkça yenileri ekleniyor.Biz güzel kazanç diye sevinirken karşımızdaki şeytan ( sözüm ona malum site..) kıs..kıs..bize gülermiş..
Canlı destek ise anlamama tavrına yatarak ...Bu kazanci an itibari forumda paylaşmıştım.Ekli dosyayı görüntüle 507482
Bu site forumun en sahtekar sitesi banada yaptilar bir lira yatirmam daha gecmis olsunGece 3 adet yatırım yaptim.
125+100+100=425
Kullandim.
Bakiye 100 tl.?
Pes dedik artık.