- 19,939
- 7,876
- 113
Tebrikler bol kazançlar dilerim
Tebrikler dost böyle şans insana birkere güler iyi degerlendir3 dk da Max 3400 ftn idi iki parça çektim 10 dk.surmeedi..70 bine yakın borç ödedim kartlara kafam rahat bir iki ay
TebriklerBeyler turboslotta 117 bin kalmıştı konusunu açmıştım
Sabah vbette 1000 TL attım..slot oynadım.
2 çark hakkı verdi. zaten çark 29 tane idi 30 olunca 5000 ftn ödül vardi.sans burda yüzüme güldü.
Ödülü kazandım.
5000 FTN 115 Bin yapıyor.
@Vbet Türkiye teşekkürler çekim 3 dk da ödendi.
Ekli dosyayı görüntüle 359398
EvetBu vbet ftn hesaptan payfix ile çekim yapılabildiği gibi yatırım yaparken de payfixden ftn olarak yatırım yapiliyormu
TebriklerBeyler turboslotta 117 bin kalmıştı konusunu açmıştım
Sabah vbette 1000 TL attım..slot oynadım.
2 çark hakkı verdi. zaten çark 29 tane idi 30 olunca 5000 ftn ödül vardi.sans burda yüzüme güldü.
Ödülü kazandım.
5000 FTN 115 Bin yapıyor.
@Vbet Türkiye teşekkürler çekim 3 dk da ödendi.
Ekli dosyayı görüntüle 359398
Eeee zevk mi alion adam iki kati yatirmissa dolandirici kardes115 k çektiğime bakmayın ya bi o kadarın 2 katı yatırımı vardır bunun vbete
Ne yüzsüz adamsın birader her konuda varsın115 k çektiğime bakmayın ya bi o kadarın 2 katı yatırımı vardır bunun vbete
Evet şuan 70 bin TL borç ödedim kartları sıfırladım.Aga kumarbaz olup karda olan kişi sayısı yok denecek kadar azdır illaki vermiştir ama güzel miktar çekince insan ister istemez mutlu olur ve iyi değerlendirir yoksa heralde baktığında çektiğimiz tutarlar verdiklerimizin yanında çekirdek kabuğu
Kumarin havasimi olur haci. Hepimiz birer potansiylelli açız. Ben hic kaybetmedigim tutarlari son 1 haftada kaybettim. Bu arkadasin kazandigina deng bi tutar. Ama durmak yok ölene kadar devam.Öylede işte nispet yapıyor çoğu kendini kandırarak haftaya donsuzlar yani ne havası anlamadim