- 8,124
- 3,672
- 113
Oyuna dalmışım dostum buyur.Dayı sen bana niye cevap vermiyon ya
Oyuna dalmışım dostum buyur.Dayı sen bana niye cevap vermiyon ya
Bitter Fly Staxx Da Çok Zor Oyun Sağlam Kasa LazımDayi bu oyunu aylarca oynadim daha fazla vermez doa, halloween jack, wild worlds, butterfly stax en iyileri netentte
O oyunu bırak rezalet bir oyunOyuna dalmışım dostum buyur.
tmm poçerman 🤪Dayi 400 tlyi vbetin fake sitesi bile oder. Sen neye sasirdin yav. Hizli olmasina zaten hızlı payfixte tutar farketmiyor yapistiriyorlar🤣
Sen öyle de..birçok site bekletiyorum bir saatDayi 400 tlyi vbetin fake sitesi bile oder. Sen neye sasirdin yav. Hizli olmasina zaten hızlı payfixte tutar farketmiyor yapistiriyorlar🤣
Anladim dayi saglik olsunSen öyle de..birçok site bekletiyorum bir saat
Ya bizi hala anlamadınız biz hoşunuza giden oyunları oynarız kazanmışım kaybetmişim o bir sonuçDayi bu oyunu aylarca oynadim daha fazla vermez doa, halloween jack, wild worlds, butterfly stax en iyileri netentte
Ben o adamlardan değilim.biz sürdürülebilir kumar oynuyoruz..hacı vbet dıyosun 400 cektım sanıyede dıyosun gozunu seveyım şakamı bu konu adamlar vbette 400tlden spın cevırıyor..
Kız bana bir kere düşmüştü şu şekilde wildlerden sonra 500 katı ödedi, yani cokta numarası yokEskiden çok oynardım bu oyunu q a yerine kız dusseydi bin katına kadar verirdi
500 x diyosun numarası yokmu 500 xinKız bana bir kere düşmüştü şu şekilde wildlerden sonra 500 katı ödedi, yani cokta numarası yok
valla ben o ekrana 5bin x bekliyordum. Hayal kırıklığı yaşamıştım.500 x diyosun numarası yokmu 500 xin