teşekkürler maksibet
Ekli dosyalar
-
458.3 KB Görüntüleme: 13
Çok veriyor bu ekranı dost 20 kuruştan oyna bı saat en az iki defa görürsünvalla ben o ekrana 5bin x bekliyordum. Hayal kırıklığı yaşamıştım.
Aynen o oyun tam farmlık, bonus çevrim tamamlamalık. Hiç sömürmüyor kasayı.Çok veriyor bu ekranı dost 20 kuruştan oyna bı saat en az iki defa görürsün
20 kuruştan çevir asla zarar etmeyeceğim bı oyun gibi çok giriyor spineAynen o oyun tam farmlık, bonus çevrim tamamlamalık. Hiç sömürmüyor kasayı.
Aynen öyle, 20 kuruştan 100tl alıp çok çekim yaptik20 kuruştan çevir asla zarar etmeyeceğim bı oyun gibi çok giriyor spine
kac tlden oynadımızın bi önemi yok oyunların hepsı kaybetme uzerıne kurulu 10tlde oynayanda batıyo en sonunda 100k TL ile oynayandaBen o adamlardan değilim.biz sürdürülebilir kumar oynuyoruz..
17:29 da çekim verdik.1.5 saat oldu.Yukarda birileri yazmisti payfix çekimleri zaten dakikalar içinde diye .buyrun 1.5 saat oldu demekki dk.lar içinde olmuyor.Odeonbet 20 ₺ eklemiş.gecende 50 vardı.20 tl.yi 129 yaptım hotline-2 de 100 çekim verdim.Ekli dosyayı görüntüle 233045
Öylemi 2 saat oldu payfix de çekim verdigim.100 tl yi bile ödemedi odeonbet halaDayi 400 tlyi vbetin fake sitesi bile oder. Sen neye sasirdin yav. Hizli olmasina zaten hızlı payfixte tutar farketmiyor yapistiriyorlar🤣
193.70 ₺ verdi.iyi para.Oyuna girdim.2.ci spinde frespin geldi.2 tl.den oyun.çokk sevip oynadığım.bakalim ne verecek.Ekli dosyayı görüntüle 233109
Sen yenisin galiba yegenimForumda birçok kişi vbet çekimleri 15 saniye diye yazıyordu.Ya doğruymuş.400 tl.bir iki saniyede.