Bana çıkacak cubi sana da bi 10 ayarlarız500 TL buldum 50 k için uğraşacağım
Bana çıkacak cubi sana da bi 10 ayarlarız500 TL buldum 50 k için uğraşacağım
Oynayan çok ama promosyon sadece bu forum için geçerli değil mi?500 bilete illaki vurur bisey herhalde gerci oynayanda cok
Evet oyle burada oynayan cok zatenOynayan çok ama promosyon sadece bu forum için geçerli değil mi?
10 kesmez de para yok çevrim yapacak geçen hafta baya bı çevrim yapmisim milyon diye bı promo varmış nedir ne değildir bilmiyorum her 4 k cevrime bir bilet varmış 59 bilet toplamisimBana çıkacak cubi sana da bi 10 ayarlarız
Nasipten öte yokEvet oyle burada oynayan cok zaten
He ya benimde oyle bende 29 mu 39 mu ne toplamisim mail geldi10 kesmez de para yok çevrim yapacak geçen hafta baya bı çevrim yapmisim milyon diye bı promo varmış nedir ne değildir bilmiyorum her 4 k cevrime bir bilet varmış 59 bilet toplamisim
Ondan bişi çıkmaz zannetmiyorum çünkü katılma şartı yok herkez oto katılıyor fakat burdakinde katılma şartı varHe ya benimde oyle bende 29 mu 39 mu ne toplamisim mail geldi
Aynen bu haftada şansa bisey gecmez elimize simdi bakalim kismet artikOndan bişi çıkmaz zannetmiyorum çünkü katılma şartı yok herkez oto katılıyor fakat burdakinde katılma şartı var
Bende 17 tane falan var heralde 3k yatırımla 68k çevrim yaptık hedef 1 milyon10 kesmez de para yok çevrim yapacak geçen hafta baya bı çevrim yapmisim milyon diye bı promo varmış nedir ne değildir bilmiyorum her 4 k cevrime bir bilet varmış 59 bilet toplamisim
500 bilete ödül çıkmama ihtimali nedirBende 17 tane falan var heralde 3k yatırımla 68k çevrim yaptık hedef 1 milyon
Çok yüksek çünkü herkes vbete giydirir ama çoğu oynuyor500 bilete ödül çıkmama ihtimali nedir
Genelde çıkması imkansız ama foruma istinaden sanki çıkar gibiÇok yüksek çünkü herkes vbete giydirir ama çoğu oynuyor
Çıkar muhtemelen gör şimdi sessiz duran adamlar ne paralar çeviriyor arkada 🤣Genelde çıkması imkansız ama foruma istinaden sanki çıkar gibi
Onu biliyorum kafa 20/30 kişi varÇıkar muhtemelen gör şimdi sessiz duran adamlar ne paralar çeviriyor arkada 🤣
Enişte be horozlarin babasi yap bi cevrimde bizde horoz alalim 🤣Ben çok çevrim yapıyorum eğer olaki yatırım yaparsak çok bilet toplarım geçen hafta 2500 civarı yatırımla 40klık çevrim yapmışın
Milleti geç dayı okumaktan aciz çoğu
Burası bende burası da çıkmazsa komple patladık bu para çıkması lazım düğüncüEnişte be horozlarin babasi yap bi cevrimde bizde horoz alalim 🤣