20 kişi 250 yap 20 bin yine sendeDostlar bunu kutlamak adına yarın 10 kişiye 100 etkinlik yapacağım .Umarim şans herpinizi bulur
Düşün bide her kazanan listeden elendi sende 140 bende 120 bilet Bi cacık yok bak şuna emin ol her Çekilişi defalarca çektiler istedikleri kişi kazanana kadar
Arkadaşlar eleştiri yapında böyle ithamlarda bulunmayın hoş değil bunlarVbet destekle bi akrabaligin var mi biraderim.listeye seni yazip paylasmis
Aynen eniste. Bahtimiz olsa hanim dogardikTantanayı bırakalım adımız çıksa vbetten kralı yoktu çıkmıyor işte bu çekiliş işleri böyle genelde oralı olmayan adama vurur para
illaki birilerine çıkıp birilerine çıkmayacakArkadaşlar eleştiri yapında böyle ithamlarda bulunmayın hoş değil bunlar
Ben memnunum dost o yönden sıkıntı yokAynen eniste. Bahtimiz olsa hanim dogardik
Başkan senle alakası yok bu itham değil bu bir eleştiri vbet gelip burda açıklasın herkesin yorumunu şeffaf olmayan çekiliş çekiliş değildir bu şekilde sadece vbetin değil sizinde adınız kötüye çıkıyorArkadaşlar eleştiri yapında böyle ithamlarda bulunmayın hoş değil bunlar
TebriklerHerkesin gönlüne göre versin çok teşekkür ederim tebrik edenlere
Gülüm yakışmadı sanaKazanamadık ilginç
Vbetten konu daki 20 Ömercik e teselli ikramiyesi bekliyoruz24 toplam çekiliş var 24 kere çekilişte kullanıcı adım 500 kere yazıldığıni görmek isterdim. Gene çıkmasın sorun değil. Gene oynuyorum zaten amaç 2500 TL çekiliş kazanmak değil heyecan yani her çekilişe 500 kere adım yazıldığını görseydim mutlu olurdum gene çıkmasın bilmem ben mi yanlış düşünüyorum.
50 yi denk getiremedik gülüm göz değdi görüyonmuGülüm yakışmadı sana