- 26,391
- 28,118
- 113
Dostlar biraz bekleyin kokusu cikar Cekim yapani gorursem yazarim
TmmdirDostlar biraz bekleyin kokusu cikar Cekim yapani gorursem yazarim
AynenKardeş 1 sen değilsin ki şu anda orda çevrim yapan .kim bilir kaç forumda bu promosyon yayınlandı.1.000 kişi 50tl yatırsa 50.000tl yapar ufak hesap sadece)
Bu ülkede 10tl için adam öldürüldü sen nediyon kardeş 50 TL için boğaz keserler50 lira için dolandirmazlar diye dusunuyorum ama gene de kararsız kaldım bilemedim
Doğru bekleyelim bakalim😁Bu ülkede 10tl için adam öldürüldü sen nediyon kardeş 50 TL için boğaz keserler
Dostum 30 dakika yi gecmez oyle diyimKonuyla ilgisi yok ama konu açamıyorum holiganbet papara ödeme nekadr sürede gelir bilen var mı?
Belli olmuyor bazen 5 dk bazen 6 saat ama oduyorlarKonuyla ilgisi yok ama konu açamıyorum holiganbet papara ödeme nekadr sürede gelir bilen var mı?
Teşekkür ederimDostum 30 dakika yi gecmez oyle diyim
Hugodan benimde aradılar 50 bonus yüklediler 200 çekebilirsiniz dediler rulette 200 yaptım çekim verdim çekim gelirse 5 k yatiracam dedim geldi 200 yarım saat sonra hangi yöntemle yatıracaksiniz diye aradılar sizin gibi sitelerden bonus alır çekerim sağlam sitelere atarım dedim 200 attım best10 1400 çektim ilaç gibi geldi labugünde hugobetten aradılar. bu ne ya herkes site açıyor . bırakın allah aşkına forumun güvenilir sitelerinden oynayın. yakında alf bet, kurabiyecanavarıbet açarlar
Ödemez hiç yatırmaÇekim yapan varmı bu siteden
100tl yaptım kasayida bakalım site bı ne olduğu ortaya ciksinÖdemez hiç yatırma