- 145
- 34
- 28
Cekim yapicam yatirim yapacak param yok maalesef
Buy yapınca bunu kör olan anlar Manuel cevireceksiniz amatorluk yapmayın yavkanka bu spin saklama olayı dedikleri
önce buy yapıcam sonra oyunlara katılıp saklıcam dimi ?
Nasil oluyo normal cevirip spine girdikten sonra cikiyon degilmi oyundanBuy yapınca bunu kör olan anlar Manuel cevireceksiniz amatorluk yapmayın yav
kardeşim burdan herkes ödeme aldı bende dahil neyin peşindesin napcan ekran görüntüsünü konuyu takip et yorumları oku korkuyorsan yatırma para vereceğin 200 tl eğer çekim yapacaksan kumarci adam 200 tl ye bakmaz başka yere yatırım yapmiyormusunÇekim yapan arkadaşlar ekran görüntüsü de paylaşsa keşke.
Edit : ödeme yapıldı. Ekran görüntüsü ekleyeceğim
Knk bonus alma farm ile girsin fark etmez bonusuda açma çekim yaptıktan sonra 100 yatir bonus al başka oyundan biraz kazanç verir git bonus çıkan oyuna bonusu kullan sornabir iki farm yap çekbeyler bilen biri varsa yardımcı olsun saklamayı deneyelim
çekersem 1000 tl sini dağıtırız
Ben kimlik teyidi yapmadım 1.5 cekim yaptım burdanDolandırıcı site kimlik selfie istiyor çekim yaptırmıyor sesli konuştuk kimlik teyidi dediler yaptim şimdi ise kimlik le selfie istiyorlar 1200 tl para için
Ne istiyorlarsa gönder site sağlam ödüyorDolandırıcı site kimlik selfie istiyor çekim yaptırmıyor sesli konuştuk kimlik teyidi dediler yaptim şimdi ise kimlik le selfie istiyorlar 1200 tl para için
Multi açarsan olacağı bu herkes çektiBakin buraya para yatırmayın ödemezler
aynen öyleMulti açarsan olacağı bu herkes çekti