- 40
- 19
- 8
Kardeş sen ne anlatıon be
onuda yatır paran mı yok site güvenilir gibi bişey küçük ödemeleri yapıyorÖvdüğü site de deneme bonusu için 200 yatırım istiyor 🤣
Parası olan adamın deneme bonusu ile ne işi oluronuda yatır paran mı yok
ben millete yararım olsun diye paylaşım yapıyorum 330 tl kar aldım kim kime verirParası olan adamın deneme bonusu ile ne işi olur
Dostum senin yaşın 18 galiba boşver bırak ileride çok canın yanarben millete yararım olsun diye paylaşım yapıyorum 330 tl kar aldım kim kime verir
senin ne işin var burada?Dostum senin yaşın 18 galiba boşver bırak ileride çok canın yanar
Can sıkıntısısenin ne işin var burada?
Can sıkıntısı
Senin bullugunuyesin laf yapanlarben millete yararım olsun diye paylaşım yapıyorum 330 tl kar aldım kim kime verir
1700 çektim 200 yatırarak 3 dakikada odedi yatirimsiz bilmem kaç yap 100 çek 200 ceklere bin basarÖvdüğü site de deneme bonusu için 200 yatırım istiyor 🤣
ayn1700 çektim 200 yatırarak 3 dakikada odedi yatirimsiz bilmem kaç yap 100 çek 200 ceklere bin basar
Arkadaşım ben burada hiç bir siteyi kötülemiyorum site hakkında en ufak bir fikrimde yok sadece merak edip şartına baktım 200 yatırım deneme bonusu için bence saçma senin için mantıklı olabilir1700 çektim 200 yatırarak 3 dakikada odedi yatirimsiz bilmem kaç yap 100 çek 200 ceklere bin basar
Sen adamsın dostben millete yararım olsun diye paylaşım yapıyorum 330 tl kar aldım kim kime verir
Yok yani saçma diye düşünme diye ikaz ettim bu deneme bonusundan güzel kazanclar elde edebilirsin demek istedimArkadaşım ben burada hiç bir siteyi kötülemiyorum site hakkında en ufak bir fikrimde yok sadece merak edip şartına baktım 200 yatırım deneme bonusu için bence saçma senin için mantıklı olabilir
Deneme bonusu yatırımı 200 cekim ne kadar şartlar nedirYok yani saçma diye düşünme diye ikaz ettim bu deneme bonusundan güzel kazanclar elde edebilirsin demek istedim