- 1,307
- 456
- 83
Şartları çok iyi arkadaşlar.
Site böyle reklam yapmıyor 🤣Şartları çok iyi arkadaşlar.
Ben açtım konuyu ondan dolayı dostSite böyle reklam yapmıyor 🤣
Dolandırıcı mi kardeş 1 dk da hesabima geçtiBu site dolandırıcı eski adida Vegas bişi idi yine paraları bitti geri gelmişler heralde lisansa dair hicbirse yok sitede bir lira riske etmem burda zaten 1 liramda yok o ayrı mevzu 😂
Bu müşteri temsilcisi ile iletişime geçin arkadaşlar
Arkadaş ne fulya si 🤣🤣 inci kadinin ismi çekim hareketi attimDolandirici bunlar fulya diye temsilcileri var 1 numaralı tokatçı millete iban atıyor burdan yatır diye yatirimıda hesaba geçmiyor siteye söylediğinde ise bizim hesabıma yatirmadiniz falan deyip parayı geçmiyor hesaba böyle sikayetler geldi kulağıma bir arkadaşa yapmış benim fulya denen temsilcileri 1 numaralı dolandirici
Denemeden böyle demeniz hoş değil havale ile çekim veriliyor sadeceDolandirici bunlar fulya diye temsilcileri var 1 numaralı tokatçı millete iban atıyor burdan yatır diye yatirimıda hesaba geçmiyor siteye söylediğinde ise bizim hesabıma yatirmadiniz falan deyip parayı geçmiyor hesaba böyle sikayetler geldi kulağıma bir arkadaşa yapmış benim fulya denen temsilcileri 1 numaralı dolandirici
Havale var ilk çekimdeçekimde payfix geçerliyse deneyelim şansımızı