Sigara parami verin bir tesekkur yeter odeminiz gelmez ise kendi cebimden vericem 80 er tl
Utanmıyor musun sigara için insan kendini bu kadar düşürürmü durmadan yazıp duruyorsun forumun kurallarına uy ben yönetici olsam seni çoktan banlamistimSigara parami verin bir tesekkur yeter odeminiz gelmez ise kendi cebimden vericem 80 er tl
Ödemezler boşuna bekleme2.sigara
Beyler kolaybet kimliğimle selfi yapıp göndermemi istiyor tecrübesi.olan varmiWay demek buralardaydin he.waybe
Ben cekim yapmadim.yapanlar oldu ama selfie isteyeni olmamisti.sen tam olarak ne soruyorsun kardesim.onu anlamadimBeyler kolaybet kimliğimle selfi yapıp göndermemi istiyor tecrübesi.olan varmi
İşte çekim yapmak isteyen üyelerin bir kısmını böyle yıldırmaya çalışıyorlar. Ben olsam direkt hesabımı kapattırırdım, oynanmaz o adi sitede.Ya bu kokaybet kilimle seldi yaparak gönderir misiniz diyor tecrübesi olna varmi
Way be demek bunlari kovaliyordun heFreebet kuponum bu ikiside 2 oran ustu
Seninde hangi bayraga selam verdigin belli degil az yukardaki msjinda siteyi savunuyordun mgİşte çekim yapmak isteyen üyelerin bir kısmını böyle yıldırmaya çalışıyorlar. Ben olsam direkt hesabımı kapattırırdım, oynanmaz o adi sitede.
Kafanda bir problem mi var senin ? Kolaybet hakkında konuşuyoruz, Vegolü savunuyordum. Ayırt edemedin mi ?Seninde hangi bayraga selam verdigin belli degil az yukardaki msjinda siteyi savunuyordun mg
Kank o eleman sıkıntılı problemleri var. A m. GSeninde hangi bayraga selam verdigin belli degil az yukardaki msjinda siteyi savunuyordun mg
Kank o eleman sıkıntılı problemleri var. A m. G