Hepsini topla harmanla yogur bir cacık çıkmazİşin garip tarafı halada kullanıcı adı yazıyorlar ne hale gelmiş güzel ülkemin guzel insanları
Hepsini topla harmanla yogur bir cacık çıkmazİşin garip tarafı halada kullanıcı adı yazıyorlar ne hale gelmiş güzel ülkemin guzel insanları
Kör insana lamba ne kadar gereksizse.anlamayan insanada soz o kadar gereksizBurada nekadar boş beyinli kişiler var lan adam 10 kez yazmış neyi anlamıyorsunuz okuma yazmanızı yok yapmayın mk
Sanada ben ekliyeyim yoğunluk var şuan beklemen lazimHlynce kullanıcı adım
Menlikk kullanıcı adımMerhabalar Ventusbet VIP departmanından Naz ben nasılsınız?
Sizi firmamıza davet etmek ve firmamızdan bahsetmek istiyorum.
Bizler 5 farklı ülkede hizmet veriyoruz BetCo alt yapısı ve Curacao lisansı ile. Her işleminiz lisansımız ve kasa gücümüzden sağlanan güvencemiz altında.
Promosyonlarımızdan ve özellikle çekim hızımızdan çok memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Üyelik oluşturup kullanıcı adınızı iletmeniz durumunda da denemeniz adına çevrimsiz bir bakiye aktarmak istiyorum size
*Tüm işlemlerinizde size özel %25 oranda çevrimsiz yatırım ya da %30 oranda kayıp bonusu sunmak istiyorum size.*
*Tarafınıza özel olarak 50₺ bir bakiye aktarımında bulunacağım bu bakiyeniz ile 500₺ çekim yapabilirsiniz*
*Size aktaracağım bu özel bakiyenin hiçbir ÇEVRİMİ ya da YATIRIM ŞARTI bulunmamaktadır.*
m.ventusbet355.com
Duyer1000Bonusunuz hesabınıza eklenmiştir, bol şanslar dileriz.
Chesster16 banada eklermisiniz acabakullanıcı adım
alperius
teşekkürler
Merhaba Gara0303 kullanıcı adimMerhabalar Ventusbet VIP departmanından Naz ben nasılsınız?
Sizi firmamıza davet etmek ve firmamızdan bahsetmek istiyorum.
Bizler 5 farklı ülkede hizmet veriyoruz BetCo alt yapısı ve Curacao lisansı ile. Her işleminiz lisansımız ve kasa gücümüzden sağlanan güvencemiz altında.
Promosyonlarımızdan ve özellikle çekim hızımızdan çok memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Üyelik oluşturup kullanıcı adınızı iletmeniz durumunda da denemeniz adına çevrimsiz bir bakiye aktarmak istiyorum size
*Tüm işlemlerinizde size özel %25 oranda çevrimsiz yatırım ya da %30 oranda kayıp bonusu sunmak istiyorum size.*
*Tarafınıza özel olarak 50₺ bir bakiye aktarımında bulunacağım bu bakiyeniz ile 500₺ çekim yapabilirsiniz*
*Size aktaracağım bu özel bakiyenin hiçbir ÇEVRİMİ ya da YATIRIM ŞARTI bulunmamaktadır.*
m.ventusbet355.com
eklendi.oktaydmo06 bonus alabilir miyim
merhaba efendim eklenmiştir.Merhaba Gara0303 kullanıcı adim
bonusunuz eklenmiştir bol şanslar.Chesster16 banada eklermisiniz acaba
bonusunuz eklenmiştir bol şanslar.Duyer1000
bonusunuz eklenmiştir bol şanslar.Menlikk kullanıcı adım
EklenmemisDuyer1000
Giris sagladım ama eklenen bir bakiye yokbonusunuz eklenmiştir bol şanslar.