1 Haz 2018 #22 karamsar123 Üye Yeni Üye 19 1 3 Crazy' Alıntı: En büyük burada çakal sensin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Aynen benim Suriyeliyim ben sirf Bonus almak icin baskabirinin Tc kimlikgini verdim haklisin.
Crazy' Alıntı: En büyük burada çakal sensin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Aynen benim Suriyeliyim ben sirf Bonus almak icin baskabirinin Tc kimlikgini verdim haklisin.
1 Haz 2018 #23 karamsar123 Üye Yeni Üye 19 1 3 Crazy' Alıntı: En büyük burada çakal sensin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Ya ne gereksiz insanlarsiniz illaki tartisma cikaricaksiniz .boyle boyle oldu diyorum sen halen neyi savunuyosun ? boyle cakallik yaptilar iste belki adam ugrasmak istemedi belki isine gelmedi bana bonus vermek. niye savunuyosunki
Crazy' Alıntı: En büyük burada çakal sensin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Ya ne gereksiz insanlarsiniz illaki tartisma cikaricaksiniz .boyle boyle oldu diyorum sen halen neyi savunuyosun ? boyle cakallik yaptilar iste belki adam ugrasmak istemedi belki isine gelmedi bana bonus vermek. niye savunuyosunki