2.5üst oynadım 9lu kombine yaptım son maç kaldı 5kya 145k veriyorNe oynadın
2 1Hiçbir yerde skor yok ertelendigi yazmiyor sadece maç sonucu yazan yerler var güncel skoru bulabilme sansimiz varmi. son macım yüklü gelecek yerimde duramıyorum hiçbir yerde bilgi yok. İlk bilgi bulabilen arkadaşa kupon sonucu bağımsız direk 500 TL göndermek istiyorum
Deplasman kazanmış dost . Umarım dep oynamışsındırHiçbir yerde skor yok ertelendigi yazmiyor sadece maç sonucu yazan yerler var güncel skoru bulabilme sansimiz varmi. son macım yüklü gelecek yerimde duramıyorum hiçbir yerde bilgi yok. İlk bilgi bulabilen arkadaşa kupon sonucu bağımsız direk 500 TL göndermek istiyorum
Bilgi nereden doğruysa sana da Noescapeye de ayrı ayrı 500 gondereyim
Ben İtalyan sayfasında gördümBilgi nereden doğruysa sana da Noescapeye de ayrı ayrı 500 gondereyim
Saat 16.30daydi bitmemiş olması lazimDeplasman kazanmış dost . Umarım dep oynamışsındır
AdamsinBilgi nereden doğruysa sana da Noescapeye de ayrı ayrı 500 gondereyim
maç 2-1Bilgi nereden doğruysa sana da Noescapeye de ayrı ayrı 500 gondereyim
Birileri 2-1 yazıyor Aiscoreda ama sosyal medya veya diğer maç skoru sitelerinde sonuç goremedimAdamsin
Üst olmuş maç iptal falan olmamış tebrik ederim kazancın için 👏Saat 16.30daydi bitmemiş olması lazim
Twitter sayfasına bakabilme şansım varmı hangi sayfa kardeşim2 yerden ve twitter sayfalarında 2-1 diyor
Aiscorede baktım bendeBirileri 2-1 yazıyor Aiscoreda ama sosyal medya veya diğer maç skoru sitelerinde sonuç goremedim