- 26,926
- 11,612
- 113
Aynen sordu bi baktım 2 1 😀😀tamam kazanmış o zaman 😀
Aynen sordu bi baktım 2 1 😀😀tamam kazanmış o zaman 😀
aiscore da baktım ben yoktu direk twitter baktım hemenAynen sordu bi baktım 2 1 😀😀
Kazandı valla helal olsunaiscore da baktım ben yoktu direk twitter baktım hemen
Twitter'da hangi takımın sayfasında ? Yorumu bile görsem göndereceğim 500er tlaiscore da baktım ben yoktu direk twitter baktım hemen
dost bi dk ona bakıyorum Sco diye bişeydi paylaşan skoru gördüm cıktım buraya yazdım dur bida buluruz bakalım ama ztn kazanmışTwitter'da hangi takımın sayfasında ? Yorumu bile görsem göndereceğim 500er tl
Üyelik gerçekleştir görürsün kanka , dakikası sabit ama iptalde olmuş olabilir maç bitik görünmüyorSofada aide betapide hicbiryerde yok livescoreda sadece maç sonucu yaziyor
Ligde 2diğer maç ta aynı ertelendigini sanmıyorum direk maç sonucu atacaklarÜyelik gerçekleştir görürsün kanka , dakikası sabit ama iptalde olmuş olabilir maç bitik görünmüyor
Üst oynadıysan eğer şun ki skora göre gelmiş olması gerekiyor , Mars’ta ne gösteriyor şuan kupona girdiğindeLigde 2diğer maç ta aynı ertelendigini sanmıyorum direk maç sonucu atacaklar
Rahat ol 1 saat sonra resmi sonuç yansırLigde 2diğer maç ta aynı ertelendigini sanmıyorum direk maç sonucu atacaklar