- 2,283
- 625
- 113
bunlar sahtekar admin bunları bulamaz , bunlar yarın siktorbet24 olarak açarlarKardeşim sen buraya nasıl yatrim yaparsın siteyi görünce kah kaha attım la bu site zaten 400 liraya açılmış
bunlar sahtekar admin bunları bulamaz , bunlar yarın siktorbet24 olarak açarlarKardeşim sen buraya nasıl yatrim yaparsın siteyi görünce kah kaha attım la bu site zaten 400 liraya açılmış
Valla Kardeşim Haram Zıkkım Olsun Elimiz Dardı Diye Elimdeki Son Parayı da Yatırdımbunlar sahtekar admin bunları bulamaz , bunlar yarın siktorbet24 olarak açarlar
bir nusübet bin nasihattan iyidir 50 -100 tl ile elde edemeyeceğin tecrübe edindin işte ama üzücü tabi.Valla Kardeşim Haram Zıkkım Olsun Elimiz Dardı Diye Elimdeki Son Parayı da Yatırdım
Geçmiş olsun forumdaki firsatcilarada kaptırma paranıArkadaşlar Kim Derdime Derman Olursa Helalinden Vallaha Billaha Yemin Olsun 183 TL İster Papara İster Banka İle Gönderirim 300 TL Yeter bana Destek Aktif Olduğu zaman Sıkıştırın size zahmet Kunlanici adım
Fayikdogan . Çekim Papara 483 TL 25 Saat Oldu Hala Gelmedi
Yok Kaptırma Gibi Şey Olmazda Ama Çok Acil Paraya İhtiyacım Var Hala Cekim Gelmedi YawGeçmiş olsun forumdaki firsatcilarada kaptırma paranı
kardeşim yardımcı oldum admine kusura bakma ben biliyorsunda yapıyorsun sandım özürNe dongof insansın arkadaş, yasak olduğunu bilmiyordum
3 yaşında bebe gibi Blues ilgilen ne
Aynen Öyle Kardeşim Sana zahmet siteye Girip destek ekibi Varmı Yokmu bakarmisinBeyler bu site saglam dolandirici bulasmayin artik paraniza yazik . bir sürü forumda cekemeyen mağdur olan cok.
Twitter da Mesaj Atılmıyor Yorum Atıyorum Yorumlarına Ama Cevap Yok malesefTwitter adresleri var dm yoluyla ulaş para yatircam ayağına yoksa kesinlikle ulasamazsin ama ulassanda hic bisey degismicek kardesim can sağlığı de geç ugrasma artik derim
Kardes canli destek aktif ama bizim odeme ne oldu diye sordum direk attilar )T
Twitter da Mesaj Atılmıyor Yorum Atıyorum Yorumlarına Ama Cevap Yok malesef
SaoL Nasıl Yaptın acaba BaglanabildinmiBi gireyim siteye belki baglanirim haber veririm
Vay Picler Gitti 480 TLKardes canli destek aktif ama bizim odeme ne oldu diye sordum direk attilar )
Daha Merhaba Yazar Yazmaz Engelliyor BeniValla baglandim ama odeme ne oldu dedim direk attilar su an destek kayboldu arada gelip gidiyor beklersen baglanirsin
Canımız Sağolsun Yapacak Bişey Yok Malesefgeçmiş olsun kardeş siteden anlaman lazımdı dolandırıcı olduklarını şahsen ben üye bile olmadım