- 4,829
- 4,013
- 113
arkadaşlar boşa üye olduk demeyin.yarın aranacaksınız.mutlaka arıyorlar.rahat olun.
Boşver kardeş sen paylaşımlarına devam et biz sana teşekkür ediyoruz.işte bunun için paylaşım yapmak istemiyorum.yarın aranacaksınız kesin.site elemanı falan değilim.küfür edeni de bildirdim admine.küfüre gerek yok.bi 100 tl için.ben dün aldım kaç kez.uyandılar artık arıyorlar sadece.belki sizde alırsınız diye paylaştım ama daha artık bişey paylaşmam.
site çöp knk senlik birşey yok takmaişte bunun için paylaşım yapmak istemiyorum.yarın aranacaksınız kesin.site elemanı falan değilim.küfür edeni de bildirdim admine.küfüre gerek yok.bi 100 tl için.ben dün aldım kaç kez.uyandılar artık arıyorlar sadece.belki sizde alırsınız diye paylaştım ama daha artık bişey paylaşmam.
Tşk knka yinede okadar paylaşmışsınBoşver kardeş sen paylaşımlarına devam et biz sana teşekkür ediyoruz.
Teşekkürlerişte bunun için paylaşım yapmak istemiyorum.yarın aranacaksınız kesin.site elemanı falan değilim.küfür edeni de bildirdim admine.küfüre gerek yok.bi 100 tl için.ben dün aldım kaç kez.uyandılar artık arıyorlar sadece.belki sizde alırsınız diye paylaştım ama daha artık bişey paylaşmam.
Bana Özel deneme ile ilgili arandım diyecen tabi vermez ) Ömer bey tarafından arandim yönlendirdi deYok diyor
üye oldum ama vermedilerüye olup canlıya gamze hanım veya ömer bey yönlendirdi diyin 50 tl ekliyor. 500 yap 100 çek yatırımsız.
ben aldım. sakın terslemeye falan kalkmayın yok vermiyor bilmemne diye iyilik ettik pişman ettirmeyin.
birdaha bonus da paylaşmam öyle diyenleri de admine bildiririm.vermiyorsa sitenin şeref yoksunluğudur.ben kaç kez aldım.
doğru tc ile üye olmanız gerekiyor çekim için. herkese bol şans.
adres: virajbet233.com